Söndag 8/10

8. okt, 2017

God afton kära läsare, har ni saknat mig?😀

I går blev det sent, hade besök av en ny bekantskap, vi satt uppe och pladdrade och delade en flaska vin så det hann bli söndag innan vi var i säng. Magnus "ledsnade" på oss och kikade på en film när Amanda lagt sig. 

Jag jobbade några timmar i går, det var några trevliga timmar med Solveig, efter jobbet mötte jag upp min väninna och vi åkte direkt hem.

Det var Gospeldag med konsert i kyrkan inne i city så det var en snabb rokad hemma. Magnus och Amanda kom hem strax efter oss och jag gjorde varma smörgåsar till oss.

Jag bytte och och så åkte vi in till stan och Gospel för hela slanten🤩

Väl hemma igen lagade jag en hejdundrande middag och den whiskeysåsen alltså...en smak som blir lycklig av❤den finns ju på köket.se, ja hela min Halv8 meny finns ju där.

En lyckad lördag som jag sent ska glömma.

Söndag, vilodag, pyttsan. Jag och Magnus har väl inga vilodagar fast vi så väl behöver det, men det kommer snart hoppas jag..

I morse hade vi sedvanlig frukost efter det att Ada och Signe fått sin. Ingen yoga idag då vi hade besök utan vi kikade i fotoalbum och tog det lugnt.

Väninnan åkte vidare och jag och Magnus tog tag i dagen. Vi åkte till solbacken som lika kylig som resten av Skaraborg, 6 grader inte vettigt. Nu vill jag ha lite mer härlig höst med lite högre temperatur, det kändes som November idag ju😮

Vi hjälptes åt med veckostädet och allt gick med en väldans fart. Amanda hade med sig lite hästar och lekte ute. 

Jag handlade på Kvantum innan vi slutligen var hemma igen och jag lagade en mumsig korvgryta.

jag har längtat efter Flisan denna helgen då hon varit i Göteborg igen. Ja jag vet att hon är snart vuxen och har sitt liv men ändå. Så länge de bor hemma så känns det lite annorlunda då man inte har perspektiv på att de ska vara hemifrån några längre stunder😙

Efter maten var jag så trött och Magnus var lite kramig så vi lade oss på mattan i musikrummet och somnade som två små barn,  helt slut helt enkelt. 

Amanda kikade på en film så vi fick en stunds bara vara, så värdefull.💋

Jag hade en inbokad massage och hon kom på avtalad tid. En skön och avkopplande timma med nästintill fullkomlig tystnad, helt underbart att det kan vara så oerhört tyst, magiskt.

Magnus och åkte in till Skövde och hämtade upp Flisan vid tåget och Amanda badade.

Söndagar är städdag för Amanda och hon gnölar lite men till slut så, engelskaläxan gick vi igenom idag och den får vi allt traggla vidare på i morgon.👍

Jag har fixat mina naglar nu i kväll och plockat ihop all torr tvätt. 

Amanda har somnat, vi har tänt i brasan och ska nu grilla lite korv innan läggdags.

Imorgon är Magnus ledig och har en del samtal att ta itu med samt lite annat. Jag jobbar, Flickorna går i skolan och livet rullar på..

Hoppas ni alla haft en skön helg och laddat upp inför en ny kommande arbetsvecka. 

I kväll blir det tidigare i säng än igår det kan jag lova.

Godnatt och sov så gott.

Kram😘