Lördag 30/9-söndag 1/10

Godafton kära läsare, nu är ni allt nyfikna på hur middagen blev? Den blev superlyckad, VILKEN FEST! Idag har jag varit dagen efter men det var det värt. Vi har tagit oss igenom den här dagen och jag lagade en underbar middag även idag och den blev vändpunkten för dagens tillstånd🤪

Igår var jag ju ledig och det var ett välsignat väder. Hann allt att njuta lite av det också. Efter frukosten packade vi in grisarna och återvinning och åkte till tippen och till Hjo. Vigick en underbar promenad på stranden och vi storhandlade på ICA. Jag kompletterade lite på bolaget också.

Väl hemma så packade vi upp allt och drack kaffe på altanen i solskenet. Så var det dags att kavla upp ärmarna, sätta på förklädet och köra igång. 4 timmar senare var allt klart. Nöjd och belåten målade jag alla 24, duschade och bytte om.😀

Välkomstdrink och mingel sedan serverades soppa och bröd med ale därtill. Till varmrätt blev det rådjurskött, rotsaker, honungsslungade sockerärtor och whiskeysås och rött/vitt vin eller vatten.

Till dessert äpplen och hallon i ugn med päronlikörgrädde. 

Jag fick fin hjälp med att vid uppläggning och servering, ja alla var så rart hjälpsamma.

Alla åt och drack och så nöjda och glada🤩 

Så underbart det är med så många fina människor samlade på en och samma gång, en rikedom. Dessutom få höra små fina tal värmde gott ända in i hjärteroten❤

Vi var ute i växthuset ett par vändor och kikade på stjärnorna och tomaterna. Lite kyligt därute såklart men supermysigt.

Några rundade av vid 12 tiden men vi övriga öppnade lite bubbel och satt upp till musik och dans fram till 2 tiden. 

Vi nattsuddare fick allt betala för de extra timmarna idag, men det var det värt som sagt😙

I morse var det segt men funkade ändå rätt så bra. Jag och Magnus röjde upp och fixade fram frukosten. 

Ove och Rita sov över, vi hade väntat oss fler nattgäster en de hade bokat hotell för längesedan.

När de åkt så gjorde vi oss klara oc åkte till Solbacken och jag städade och Magnus klippte ner lite ute i trädgården. 

Amanda lyssnade på musik och busade med Ada och Signe som var ute och njöt i solen. 

Vi besökte skogen på hemvägen och hittade lite svamp, så i morgon ska jag ta hand om dem, orkade inte idag..🙃

Jag lagade middag och den smakade ljuvligt och satt som en käftsmäll av Mike Tyson den med, jag det uttrycket kommer jag aldrig glömma🤪Mattias- så störtskön..(en av deltagarna i halv 8)

Efter maten vilade jag och Magnus en stund och så röjde vi upp det sista efter kalaset. 3 diskmaskiner blev det till idag. 

Flisan kom med tåget från Göteborg nu i kväll och Magnus var snäll och hämtade upp henne, skönt att ha henne hemma igen. 

Amanda har lagt sig och vet ni vad- hon ska äntligen få börja skolan😀Nej, inga papper har kommit påskrivna ännu men nu struntar man i det då hon är skriven där. I morgon ska jag köpa skolväska åt henne och hon är ivrig. Hon ska åka buss till och från skolan. Vi märker att hon är glad över att få komma igång med rutiner och få ta ansvar över lite småsaker här hemma.

Nu ska jag runda av här och faktiskt lägga mig och läsa. 

I morgon är det arbetsdag för oss alla, Amanda åker med honom i morgon oc börjar alltså skolan på tisdag.

Nytt kvaratal, årets sista med bröllop i slutet av oktober. ❤

Godnatt alihop och sov så gott. Varm kram till er alla.