Måndag 2/10

2. okt, 2017

Lite efterdyningar även idag i form av trötthet men för övrigt mår jag bra😀 Magnus kom nyss hem från jobbet, det blev en oerhört lång och seg dag. Själv har jag haft en normal arbetsdag tidsmässigt men det har varit oerhört skralt på kundfronten. Mycket beror på att det var sk "shoppinghelg" och då har filket handlat av sig för några dagar, dessutom har det varit ett härrigt höstväder med regn och rusk🙃

Jag vaknade 7 idag, Flisan var redan uppe och frågade om jag ville ha omellet och det ville jag, vilken lyx. Vi åt efter det att de små fått sin del. När jag släppte ut dem i morse var himlen rosa-blå och det virvlade massor av löv överrallt, det gjorde mig glad.

Flisan gick till bussen och jag gjorde min yoga. Efter det så bäddade jag och duschade. Gjorde mig fin till jobbet, gick en sväng med Ada och Signe och därefter in till la Classe. 

Förmiddagen, ja hela dagen blev oerhört lugn. Solveig kom och vi gjorde ett röj i butiken. Efter lunchen gick hon ner i vårt lager och plockade i ordning, säga vad man vill men en mer energisk 70 åring har jag då aldrig träffat🤪

Dagen lunkade på och klockan blev 18. 

Jag åkte hem, Flisan var hemma. Magnus hade självklart med sig lilltösen och de blev dessvärre sena hem idag på grund av viss felplanering av de som planerar godset..

Vi plockade ju svamp igår och den tog jag hand om och gjorde en underbar svampsoppa. En maskin tvätt satte jag på och efter det åt jag och Flisan soppa och pratade lite. 

Jag hängde tvätt och så på med en ny maskin, så kom Magnus och Amanda hem. Jag köpte skolväska till idag och det var prio ett vid hemkost, så glad hon blev💋Det var precis en sådan som hon ville ha.

Magnus och Amanda åt och hon duschade och vi plockade fram kläder inför i morgon. Det kändes om hon inte var så nervös utan det kommer nog bli bra de här.

Nu har Amanda lagt sig och jag sitter i TV soffan och skriver, Magnus kikar på en film med Arnold S.

Nu ska jag runda av här och hänga en maskin till. I morgon blir det Lidköping för mig med fika både före och efter. 

Hoppas ni alla haft en bra start på veckan, hösten är här och det är snart läge för halsduk och vantar men jag hoppas på Brittsommar nästa vecka eller veckan därpå.

Godnatt mina vänner och sov så gott.

Kram😘