Fredag 29/9

29. sep, 2017

Pustar ut i TV soffan med svullen tå🤔Nöjd med allt idag förutom den lille rackarn som inte alls tycker om att jag flänger hit och dit. Nu har jag dukat klart inför morgondagens middag. 18 personer ska få avnjuta en god middag och tänk så roligt att vi enkelt får plats, det är lyxigt tycker jag😀

I morse vaknade jag strax innan 7. Flisan hade sovmorgon, hon började 12 idag men var uppe och duschade, hon är ju van att starta igång tidigt. 

Jag gick ner till köket och började plocka fram till de små och satte på ägg. Ada och Signe fick sin beskärda del och ville snabbt ut. Grannens ena katt blir allt modigare och hade varit uppe på trappen till altanen kan jag tror därav var det snabba ryck för att nosa reda på den. Som tur var hade den ju redan avlägsnat sig😙 De små nosarna undgår inget.

Magnus var ledig idag så jag fick sällskap till bords.

Efter frukosten var det dusch och jag bäddade och fixade till mig. Ingen yoga idag då tiden blev knapp. 

In till staden och förberedde inför starten på shoppinghelgen som gick av stapen idag. Jag låste upp kl 10 och det första delen av förmiddagen blev lite seg men sen så rullade det på.

Solveig kom och vi hade att göra med trevliga kunder och annat plock. Therese kom in en sväng och det var härligt att få krama om henne. Hon har ju varit krasslig ett tag men nu på bättringsvägen💋

Dagen förlöpte och både jag och Solevig kände oss nöjda när vi låste och räknade kassan. Den kunde ingen klaga på inte🤪

Jag åkte till Rusta och köpte en utelykta och sedan hem och åt lite rester sedan i går. Magnus hade värmt så det fanns klart. Vi åt och efter det satte jag på mig superwomandräkten och for runt här hemma med möblering, planering och dukning. 

Flisan åkte till Niklas i idag och återkommer på söndag. Saknar henne alltid när hon inte är hemma.

Amanda har lekt rätt så bra på sitt rum i kväll, det tar sig. Hon kom ner flera gångr och frågade om vilka som kommer i morgon och när mm, märker att hon är lite ivrig och glad inför detta. 

Jag bäddade och förberedde för kommande nattgäster. 3 rum har vi till deras förfogande och 4 sängar, och ett rum med bra madrass. 

Runt 22 var jag klar och tog mig upp för trappen till Tv-soffan, det lät det, som om jag släpade mig upp av utmattning, inte då det spar jag tills på söndag🙃

Nu ska jag strax avrunda här. Amanda har lagt sig och Magnus har somnat i soffan. Det tar krafterna vår nya livstillvaro, även Magnus blir trött..

I morgon kära läsare blir det ingen blogg, ni får hålla er till tåls till söndagkväll. Någon blänkare på FB blir det väl misstänker jag😙

Hoopas ni har haft en bra vecka och en skön fredagskväll med tillbehör.

I morgon är jag ledig och ska åka och handla inför middagen. Köttet är ur frysen och vin och whiskey är inhandlat men det är allt.

En godatt önskar jag er så får ni ha en skön helg.

Varm kram till er alla.😘