Torsdag 28/9

28. sep, 2017

Ont i min lilltå, har gått alldeles för mycket idag. Den värker och är svullen. Kanske måste jag ringa VC? Äh, små tår gör de ingenting åt men jag tror den är rätt så illa däran😮Bara att bita ihop för i morgon är den starten på SHOPPINGHELG i Skövde city och lönehelg så det är risk att det blir att några fler kilometer att tillryggalägga på jobbet.

Förutom min tå har det före och efter jobbet varit en fullkomligt njutbar dag i lugn och ro, det tackar jag allt för❤

Jag vaknade i morse och då var det bara jag, Ada och Signe hemma. Magnus hade med sig Amanda på jobbt då fortfarande inte skolan är igång, ja ni läser rätt. Modern sa hon skickat pappret i förra veckan och ännu har det inte nått vår brevlåda, MYCKET märkligt och så länge detta papper inte är skickat så kommer tydligen inte Amanda till skolan. Tänk det har nu gått 5 veckor sedan skolan började och vi bara undrar hur detta är möjligt. Vi slutar aldrig förvånas🤨

Morgonen blev helt perfekt. Lugn och fridfull och helt njutbar. Ada och Signe fick mat och blev utsläppta i vanlig ordning, vädret kändes underbart och visst hade jag önskat jag vait ledig en dag som denna.

Frukost med ett perfekt ägg och en skål crunchy med hallon och yoghurt, kaffe efter det. Yoga i full version och efter det bäddade jag och duschade. 

Jag gjorde mig i ordning i lugn och ro och så gick jag en längre promenad med de små. 

September, en utav årets bästa månader och nu bjuder den på härliga temperaturer och underbara färger och färgmässigt blir det snart bara bättre. 💋

Jag kommer verkligen till min rätt i dessa månader sept-okt. Alla mina sinnen blir påfyllda och jag längtar alltid till hösten. 

De små ville inte att jag skulle åka och faktum var att jag heller inte ville åka men, plikten kallar.

Jag låste upp butiken 10 och så var dagen igång.

Det skulle skyltas om, handlas blommor, förberedas inför helgen med erbjudanden, plocka upp varor och självfallet -ta hand om kunderna.😀

Solveig kom runt lunchtid och det var härligt att se henne. Vi röjde upp lite här och var och säga vad man vill men trots sin ålder är hon full av kraft och energi.

Under eftermiddagen planade det ut något på alla plan och jag blev ensam sista timmarna.

Jag låste och begav mig hemåt. 

Flisan hade ju sovit över hos Heidi och så hade hon studiedag idag så hon passade på att träffa skolkamrater från förr.

Tyst och lugnt var det i huset när jag kom hem, bara de små som kom och viftade på sina svansar och skuttade av lycka. 

Jag gav dem mat och därefter gick jag ut på klöverfälten. SÅ skönt det var att återigen komma ut idag. Så njutbart att känna den ljumma vinden i ansiktet.

Väl tillbaka hemma lagade jag en carbonara på rökt kalkon. Köpte rökta kalkonben i somras och frös in, så underbart gott- Ingelsta har mycket kalkon och djuren har det bra på den gården.

Maten var nästan klar när familjen kom hem. Magnus var trött då det hade varit en tröttsamdag både arbetsmässigt och en härva med samtal hit och dit. Skatteverket har ju flera anställda och flera bud om allt.

Vi åt och det var supergott, hade nog vunnit halv 8 på den med😙Recept finns såklart..Jag plockade undan det mesta men vi sa vi tar resten i morgon. 

Jag har tidig start i morgon och Magnus är ledig.

Nu har vi gått en trappa upp och Amanda har lagt sig , snart dags för oss också. 

Foten har jag haft högt en stund nu och det hjälpte lite. 

Damrummet ska få besök och sängen ska intas, en godnatt önskas.

Dagen har verkligen varit både intensiv & fridfull, på åerhörande.

Kram😘