Måndag 25/9

25. sep, 2017

Sitter i soffan i Whiskeyrummet och väntar på att en maskin tvätt ska bli klar. Vanligtvis brukar det vara kelsjuka små taxar brevid mig med fuktiga små nosar och till 50% lurviga tassar och svampiga trampdynor, eller som de andra 50 % som är slank och blank som en säl- Ada och Signe är hos mina föräldrar över natten då jag jobbar heldag i Lidköping i morgon och Magnus jobbar han med. Magnus hade ett ärende till Solbacken idag så då lämnade han kvar dem där. Jag ska hämta upp dem i morgon när jag åker hem från Lidköping. TOMT är det utan de små😥

Jag ska snart lägga mig jag med, är trött idag av inget särskillt. Man blir det ibland sägs det. 

Jag vaknade rätt så bra tid i morse, strax innan 7, gick upp och gosade med Ada som låg och åmade sig på mattan i Tv rummet. 

Vi gick ner och jag serverade frukost. Ute var det så skönt. Ännu en vädermässigt härlig dag och eftermiddagen bjöd på 18 grader.

Flisan började sent så hon valde att åka med mig in. Magnus var ledig idag och kom ner till köket när jag var klar med kaffet, dålig timing.

Det blev lite yoga och därefter en dusch och allt fix med det. Nu tror ni kanske att jag håller på i timmar med att göra mig klar men där får jag allt säga att jag är riktigt effektiv. 

Jag och Flisan åkte iväg in till Skvde och jag släppte av henne vid skolan. Själv hittade jag en parkeringsplats som var ledig hör och häpna och det kom att kosat mig 40:- för den här arbetsdagen.

Jag började dagen på La classe och tog itu med projekt städning och det var verkligen välbehövligt😮

Efter det låste jag upp butiekn och Anette kom och även en kvinna från Lotta Design. Vi kikade lite på lite kläder ur en collection hon hade med sig och vi provade även några plagg. 

Det kom lite kunder och även några kvinnor som skulle prova ut kläder till en modevisning på onsdagen, så full rulle kan man säga är alltid trevligt.

Eter lunch vid 14 så slutade jag och åt lunch, efter det gick jag ner till Maxmode för pass nr 2. Det blev en lugn eftermiddag men inte folktomt. Nöjd med dagen låste jag 18 och åkte hem.

Underbart väder ute så när jag kom hem gick jag en promenad, strosade runt lite i trädgården och hittade en stor död fågel som jag bar en bra bit bort från gården. Jag tog en sväng ut på klöverfälten i solnedgång och jag stannade till när den sista biten av solskivan försvann ner bakom horisonten. 

Jag vattnade blommorna ute och efter vattnade jag tomaterna. 

Vi värmde mat sedan igår och åt allihop, trevligt med middag tillsammans😀

Jag städade ur gästrummet efter att Frida åkt hem, tomt blev det..nya gäster kommer på lördag och fyller upp och dessutom kommer alla sovrum var välfyllda lördag-söndag, middag på g..

Så satte jag mig här och nu är tvätten klar och min dag är nedskriven så nu säger jag godnatt till er alla och skickar er en cyberkram ut i etern😘