Fredag 22/9

22. sep, 2017

Godafton kära läsare. I kväll är jag oerhört trött och ska strax lägga mig. I morgon blir det upp tidigt för att åka och visa/sälja kryddor och olja på Skördefest runt sjön Östen. Det ska bli trevligt och vi hoppas det blir mycket folk.😀

Idag har 75% av vårt Halv åtta gäng varit i radion på morgonen och pratat om vår vecka i programmet samt testat lite olika sorters öl. Lite märkligt kändes det särskilt smakmässigt att just smaka på öl kl 8:30, kanske just tidpunkten gjorde det hela lite svårflirtat😙Men vi hade en trevlig stund och det var kul att ses igen, Mattias blev tvungen att jobba och det var trist..

Jag vaknade tidigt i morse. Eddie stannade över natten och hade ställt sin klocka tidigt och Flisan skulle upp sammtidigt då hon skulle till Liseberg med sin klass. Då vaknade även jag med tyvärr men HAKUNA MATATA, jag gick ner till köket och gav de små sin frukost och kokade två ägg.

Jag satte på kaffe och åt två helt perfekta ägg under tiden kaffet rann ner.

Yogan hann jag inte med i morse då det bar iväg tidigt. 

Benny och Gunilla var på plats och hade fått kaffe. De berätta då att Mattias blev tvngen att jobba.

Vi blev inlotsade i studion och de berättade lite om upplägget. Vi hade sällskap i studion av Erica Sjöström. Vi pratade halv åttaveckan, menyn och allt därkring samt testat akoholfri öl. 

När vi var klara i rediohuset så ålte jag och handlade juice, bröd och mjöl och så bar dett av hem igen. 

Jag bytte om och satte på en maskin tvätt och väckte Frida den lilla 7-sovaren. Amanda var upp och skulle lösa morgonbestyren.

Så skönt att vara hemma en förmiddag, längesdan nu kändes det som. 

Jag lagade en bamsegryta köttfärsås på 4 kilo färs och kokade spagetti till det. Så gott det blev och RECEPT finns självklart att få.

När allt var klart gjorde jag mig i ordning och åkte in till jobbet. Jag skulle varit ledig idag men Therese är fortfarande inte kry så jag tog eftermiddagen.

Lite småsega timmar men det fanns massor varor att prismärka mm och lite kunder och vissa skulle hem och laga whiskeysås🤪

Jag låste butiken och åkte hem efter ett besök på ICA Normalm för att skaffa lite växel.

Väl hemma hängde jag lite tvätt och lade in en ny maskin. Jag kollade med de hemmavarande som hade haft enn bra dag och läget var lugnt.

Jag packade ihop kryddor och olja samt annat jag ska ha med mig i morgon och efter det åt jag lite. När allt var packat och klart satte vi oss och såg en film med Amanda. 

Eddie kom och det var mysigt, han hämtade Flisan vid bussen nu i kväll. Hon var lite trött efter dagens eskapader.

Eddie stannar över, Amanda har lagt sig och jag är på g att besöka damrummet och sedan göra djupdykning i SÄNGEN!🙃

Hoppas ni alla haft en bra fredag och en hrlig kväll. det har vi haft.

Magnus är på repmöte fram till söndag, läge lugnt.

Köket var superfint när jag kom hem och DET blev jag extra glad över💋

Godnatt kära vänner och sov så gott.

Kram😘