Onsdag 20/9

20. sep, 2017

Då var avsnitt 3 ute i etern och Gunilla visade fina sjalar, ett vrålåk till husbil och bjöd på äggande middag. Visst känns det lite si och så att se sig själv på TV, man tänker tusen saker och röstmässigt funderar man över LÅTER MAN SÅ när man pratar? Det blev en hel del vin till maten och Gunilla var mycket frikostig, så visst kan jag ju erkänna att det blev lite för mycket av den varan under hela den veckan och det tog nästan 5 dagar efter det att inspelningsveckan var över innan jag var mig själv igen. Sena kvällar, långa dagar och på tok för mycket schprit🤪Men ones upon a lifetime so..

Jag längtar tills nu på fredag 22/9 då hela gänget ska ses igen. Vi ska nämligen vara med i radion- Radio Skaraborg och prata om denna spännande vecka mm. Lyssna gärna då ni som vill 👍

I morgon är det Grand final hemma hos Benny, sedan kan vi pusta ut🙃

Som jag sade i dagens avsnitt att- vi hade tänkt att fått till en träff allihop i somras men faktum var att sommaren var för kort och vi fick inte till det bara. Hoppas att vi på fredag kan synka ett datum som kan passa för återträff.

I morse var jag riktigt trött när jag vaknade men det gick snabbt över.  Flisan gick upp samtidigt och vi gjorde sällskap ner till köket. 

De små utfodrades och släpptes ut och idag även idag var det behagligt. Jag åt två ägg till frukost och de var HELT perfekta. Krämig konsistens i mitten av gulan och ut i en radie av halva gulan sedan mer fast konsistens men inte koagulerad.

Flisan gick till bussen, jag drack ur kaffet och gjorde lite yoga. Bäddade och duschade, lugnt och fridfullt hemma, oerhört uppskattat❤

Jag gjorde mig klar inför en dag på jobbet och innan jag begav mig gick jag en runda med flickorna. Signe är i slutet på sitt löp och har inget större intresse av att gå ut.

Jag begav mig till veckans metropol- Tibro och träffade en älskad väninna som jag inte träffat på allt för lång tid, SÅ underbart att se henne💋vi fikade och pratade igenom tillvaron lite kort. Tiden rann i väg och vi bokade in en ny "date".

Så styrde jag kosan, nä- bilen såklart- in till Skövde. Skönt att börja 11 och bara glida in i ruljansen..

Det var en bra dag med som vanligt trevliga kunder. Jag slutade 16 och det var också skönt, att komma hem lite tidigare. 

En annan kär vän kom på kaffe och prat i kvadrat och vi ventilerade tillvaron och vinklade den från alla håll och kom till samma insikt som vid förmiddagsfikat. 

Jag började med maten och idag blev det ugnsstekta kalkonvingar med stekt potatis samt en vitkålsgryta med kalkonchoritzo, supergott. Nästa vecka ska jag dricka silverthe och lägga ut på FB allt jag springer mm, även om det bara är upp och ner i trappen🤪haha

Nej då, men känner på mitt midjemått att dömma att jag vill dra in lite på mitt intag.

Frida, Magnus äldsta dotter kom, Eddie hade hämtat upp henne och skjutsat ut henne hit då Magnus var sen från jobbet. Vi åt när hon kom och var klara en kvart innan dagens program.

Så värmdes åter TV4 upp och vi hade hunnit en kvart in i programmet när Amanda och Magnus kom hem. 

Vi kikade klart och pratade igenom dagen. 

Magnus gick ner och packade, han ska ut med Hemvärnet 4 dagar så Frida ska vara lite "barnvakt" åt sin lillasyster eftersom jag jobbar.

Så där ja, nu är dagens avsnitt av min blogg- Livet här och nu klart. Jag ska snart ha lite kvalitetstid med Magnus när allt lugnat sig med packning och tjatande barn..

I morgon på finaldagen är det modevisning på la Classe och vi ska hålla visningen i butiken och se det sista avsnittet av veckans Halv åtta med våra gäster, det ska bli trevligt på alla vis😀

Hoppas ni haft en bra dag och en trivsam kväll. I morgon är det en ny dag som vanligt och vi närmar oss hösten allt mer. För min del är det oerhört njutbart då jag älskar den.

God kväll allesammans och sov så gott.

Kram😘