Måndag 18/9

18. sep, 2017

ÄNTLIGEN! SÅÅÅ vi har längtat och väntat och inte bara vår lilla Halv åttagrupp utan tydligen en HORD av människor. Det jag ändå tycker är bäst med all denna uppståndelse är att man har roat så många på så kort tid, GRATTIS till oss😀 och grattis till söta Mattias för dagens program.

Ja , pustar ut lite, detta med vår PREMIÄR  har väl varit lite av dagens fundering av vad som komma skall och det är faktiskt så att omgivningen har haft mer koll än jag och berättat att det sett artikel i SLA, på FB på SLAs hemsida mm och jag var helt ovetandes..men NU vet jag🤪

Radio Skaraborg ringde mig idag och ville ha oss med på fredagmorgon i att testa alkoholfritt öl och höra hur vår vecka varit mm. Jag fick tag på de övriga deltagarna så på fredagmorgon ses vi igen💋så ni som vill gå in och lyssna på radio då mellan 8:15- 9:00!

Vaknade halv 7 i morse. Sovit rätt så bra även om sängen tömdes runt 2 tiden. Två små mjuka varma hotdogs låg dock kvar vid min sida.

Flisan hade ställt sitt larm och jag hörde det när jag var på väg upp. Vi gick ner till köket och donade med frukosten. 

Ägget jag kokade...BLEV PERFEKT och det är avgörande känns det som huruvida dagen kommer att se ut och så även idag då det blev en bra dag.😀

En härlig stund med yoga och därefter en välförtjänt dusch med allt som hör till för oss kvinnor.

En kort promenad med de små då det inte har något intresse att masa sig ut i regn.

In till city och öppnade portarna 10. Det blev en lugn förmiddag. Therese kom äntligen till jobbet❤Hon har varit sjuk en vecka den stackars lilla kvinnan, men idag kom hon pigg och kry. Vi fick några trevliga timmar tillsammans.

Vi fick några kartonger med jackor och jag hann prsimärka dem innan det var dags att låsa för dagen.

Så jag tog mig hemåt, stannade till på Sörboden, som från och med i morgon kommer att visas upp för en stor del av Skaraborg🙃ja hela sverige för den delen..

Hem ljuva hem, Flisan var hemma och vi värmde rester, Burrito kan man ju äta flera dagar i rad..eller hur.

Magnus var sen idag. Han hade fått en fästing på armen från gårdagens skogsrunda och den var på väg att bita sig fast ordentligt. Han lyckades få tag i kompetent folk som kunde plocka bort den som det ska så det innebar ett par timmar sent hem.

Jag och Flisan bänkade oss framför TV.n. Konstigt, jag borde känt av en viss nervosistet men den infann sig aldrig. Ok,lite pirr då..

Magnus och Amanda kom upprusande minuterna innan sändning. Amanda var spänd så hon inte kunde sitta still. Hon sa till Magnus att hon ville se ALLA programmen idag och hon ville verkligen inte vänta.. håller nog med lite där..vi får ju en DVD efterråt och då kan vi maratonglo🤪

Nu sitter vi helt förbi av dagens avsnitt och pustar ut inför morgondagens. Inte då, jag hade fullt upp en bra stund både under programtid och efter att besvara söta kommentarer mm på messenger och FB och sms. Stort TACK till alla er för er uppskattning❤

 

Nu har allt klingat av för idag förrutom några pling..det känns roligt då man inte är van vid uppståndelse.

Strax läggdags här. Amanda liggr och kikar på någon film, Magnus kikar igenom FB, Flisan ser på film.

Hoppas ni haft en bra dag och är beredda på morgondagen som väntar runt hörnet, varje dag, om och om igen.😀

Godnatt mina vänner och SOV GOTT!

Kram