Lördag 16/9

God kväll mina vänner, allt väl med er? 

Vi har nyss avslutat lite kortspel och GRAND FINAL var finns i sjön och jag vann stort😀

Amanda tycker det är roligt, nu ska hon lägga sig och jag ska delge er dagens avsnitt av livet här och nu innan det blir filmkväll med den nyklippte. Flisan ser en film och och har försett sig med chips och dyl.

Det har varit en trevlig dag och vi har fått gjort en hel del och fortsättning följer i morgon.

Jag vaknade 7, och jag såg att vi hade en underbar morgon. Blå himmel, vindstilla och luften var klar💋

Jag gav gick upp och ner till köket, gav de små mat och släppte ut dem. Signe är frisk i sin mage nu. De två tabletterna som hon fick gjorde sin verkan och masken är väck.

Jag kokade ägg, satte på kaffe och när allt var klart satt familjen till bords.

 Vi åt och pratade igenom dagen planering. Jag gjorde yoga och Amanda och Flisan ville vara med, men efter 5 minuter var de trötta och gick och gjorde sig klara med allt som hör morgonen till.

Jag hade öppnat ett fönster och den härliga luften tog sig in genom solstrålarna som silades genom den stora ekens grenverk, underbart.❤

Bäddade, duschade och efter det kom Heidi och släppte av Wera. Hon och Carl skulle ner till Brösarp på SPA och vi skulle ta hand om deras lilla gris.

När vi gjort oss klara åkte vi till Hjo. Vi handlade på Hem & Hobby, besökte två loppis, gick strandpromenaden, fikade på Elins glass vid hamnen och slutligen storhandlade vi på ICA. Alla nöjda och glada.

Vi tog vägen hem via Nybo och hämta rådjurskött och fick ett urklipp från dagens SLA där det fanns en artikel om HALV ÅTTA programmet, mer än vad jag visste. 

Väl hemma packade vi ur bilen och jag tillagade Burritos och idag med köttfärs, slurp🤪

Mätta och belåtna plockade vi bort och röjde undan i köket. Jag satte på kaffe som vi drack på det nu strax färdiga soldäcket. det smakade bra och det känns så bra när allt börjar bli klart. Magnus ska sätta in lite belysning så det blir lite , upplyst kvällstid.👍

Vi tog tag i projekt röja i trädgården och vi klippte ur vinbärsbuskarna, rensade ur pallkragarna mm och i morgon blir det röjsåg fram och trimma ner buskar mm, det ska bli skönt att få det gjort.

Kvällen har bestått av chips och kortspel och nu har mörkret svept in oss här på Djursätra i ett behagligt lugn. Amanda har lagt sig och nu när jag är klar här ska jag se en film med min man. Lite avkoppling innan natten tar vid.

Hoppas ni haft en skön lördag och en härlig kväll.

I morgon är det vilodag så då ska det bli skönt att ta igen sig i form av div sysslor som vi vill ha gjort, ja menar TÄNKA på vilodagen gör vi ju såklart..🤪

Tryckfelsnisse var framme hos SLA, det var alltså INTE MIN MAN som tillryggalade det djur som jag tillagade på min Halv åtta middag utan SIGNES älskling INGEMAR, det blev en snabb skilsmässa i dag😙

Natti natti. 

Kram😘