Torsdag 14/9

14. sep, 2017

God kväll i stugan😀Har ni haft en bra dag? Trots min högra lilltå, tjock som min tumme har jag haft en ypperligt bra dag. Morgonen skulle ha blivit med lite annat innehåll än den blev men jag trodde såklart i min enfald att min tå skulle vara bättre. Det tar nog en dag till, eller två😙

Amanda ska strax i säng och jag och Magnus hade tänk att ha lite sk vuxentid med åtminstonde en spännande film tillsammans. Vårt utrymme har verkligen blivit inskränkt när det gäller vuxentid, det suger såklart, tids nog ska vi nog få bukt med även det. 

Jag vaknade vid 7 tiden och svingade mina ben ur sängen men insåg snabbt att högerfoten inte fungerade som vanligt. Jag tog mig ner, och löste fruksot till de små och släppte ut dem. 

Ett härligt väder, det hade regnat och det var lite fuktigt ute men oerhört skönt.

Det fanns ägg 🤪 jag kokade ett som blev ganska så bra men det kokade lite för länge, 30 sek kan räcka för att det ska bli lite för torrt.

Men kaffet smakade gott och efter det blev det lite yoga men det fick jag inskränka på då foten inte höll måttet.

Jag skulle badat men då allt gick långsammare än vanligt så plockade jag med lite av varje i stället. 

Någon långpromenad blev det inte heller med de små men ändå en runda på gården. Som tur var fanns det ett par flipp-flopp som var lite mer än just flipp-flopps med något hårdare sula så det var de enda par skor som jag kunde använda.

Jag duschade, bäddade och fixade till mig och begav mig in till Skövde och La Classe. Jag började 11.30 idag och skulle ätit lunch med en kär vän men hennes hund hade besvär med magen så hon blev tvungen att besöka vetrinär i stället stackars😥

Dagen förlöpte lugnt och fint och jag klarade av allt utan några större besvär. Butiken är ju inte så stor.

Trevliga kunder och nya fina kläder, alltid kul. En scarves som jag väntat på kom idag och så glad jag blev. Härligt mönster i lejongula toner, helt perfekt👍

Jag låste butiken 18 och åkte raka vägen hem till mitt älskad ehem. Flisan och hennes rare klasskompis var var hemma, de skulle plugga lite.

Jag körde i gång med maten, sååå gott det blev. Som vanligt åt jag för mycket och oliverna var utsökta. Jag hade gjort lite olika röror med bönor, majs, broccoli mm och allt smakade utsökt. Till detta hade vi oxfilé och vitlökssås.

Mätta och belåtna röjde vi i köket, därefter skjutsades klasskompisen till bussen. 

Amanda tappade upp ett bad och Magnus och jag passade på att lägga oss på sängen och kramades, ett trevligt tidsfördriv.

Nu har det både duschats och badats klart. Amanda ska lägga sig och jag och Magnus ska se en film. Flisan gör sig kvällsklar och ska kika på något på datorn. 

En lugn kväll 💋så skönt.

Hoppas ni alla haft en bra dag och att ni som jag ser fram till...just det- en NY MORGONDAG!

Nu mina vänner önskar jag er alla en god natt.

Kram😘