Tisdag 12/9

12. sep, 2017

Jag säger då det😀nytt REKORD av läsare blev det på gårdagens inlägg 2338, det var värst. Misstänker att alla dessa människor kommer att se Halv Åtta hos mig nästa vecka också🤪Som ni alla säkert förstår så är det ju en viss känsla när man vet att ganska så många människor som man känner mycket, känner lite, känner till och inte känner kommer att sitta och ha åsikter högt och lågt. Självklart var man mycket väl medveten om detta när man spelade i dessa avsnitt men det är först nu när det börjar närma sig som det kryper närmre med just dessa lite smått obehagliga känslorna att det fakstiskt var där och då som gällde och NO RETURN! Inget är retucherat, inget scensmink, inget som går att göra ogjort eller tillägga eller förändra. Har en känsla av att de andra deltagarna känner lite grann som jag i nuläget. MEN vi gjorde det och vi gjorde det efter alla vår bästa förmåga, det vet jag🤩

Skulle öppnat en flaska bubbel i kväll nu när jag kom hem från mitt Zinzinomöte men faktum är att det var lite annat att plocka med i köket mm b,la så kvällen avrundas nu med en RED ALE. Bubblet sparas till helgen.

Jag vaknade strax innan 7 i morse. Jag skulle bege mig tidigt till Lidköping och så blev det.

Flisan var lite hängig i gårkväll igen tyvärr så hon var hemma från skolan, Amanda har ingen skola att gå till då det fortfarande INTE kommit några papper..

Frida var ju kvar hemma så det hon fick vara lite babycare idag😙

Inga ägg, ren katasrof! Jag glömde nämligen att köpa ägg i går kväll utan köpte det barnen ville ha men glömde alltså ägg. Men vet ni vad? DEt funkade faktiskt ändå för i morse blev det en Zinzinoshake till frukost och det blev en suverän kickstart på dagen🙃

Ingen yoga då jag snabbt skulle i väg men bäddade och skötte småflickorna med allt därtill. Signes små odjur har lämnat systemet och det känns oerhört skönt på alla plan. Två tabletter så var det klart.👍

Från Skara till Lidköping regnade det hela vägen och en bra bit in på dagen.

Jag stannade till hos Annelie och fick kaffe och knäckebröd med div tillbehör. Vi ventilerade tillvaron och insåg att vissa saker kommer att ta sin tid med ovisst utfall.

En lugn förmiddag i butien men jag hade att göra. I bland kan det vara en fördel att det regnar för det innebar liten ruljans på stan och jag hann med att invenetera klart och plocka upp varor. Inget ont utan det för nått gott med sig heter det ju😀

Nöjd med dagen låste jag butiken och åkte tillbaka till Skövde och Scandic hotell. Zinzinomöte som inspirerade.. en behaglig framtoning denna afton.

Kolsvat när jag begav mig hemåt.

Hem ljuva hem och det är alltid så skönt när man åker in på den lilla grusvägen fram till gården.❤

Alla var hemma utom jag, Magnus hade blivit mycket försenad och MC had strulat, grrr.

Nu har Amanda lagt sig och jag sitter i whiskeyrummet och skriver, Flisan grejar på sitt rum och Magnus kikar på en film. Jag ska snart göra honom sällskap.

I morgon är jag ledig och har fullspäckat schema. Ska till tandläkaren, ska städa på Solbacken, väninnefika, Skövde fönsterputs kommer och KÖREN startar upp, och DET är efterlängtat.

Hoppas ni haft en bra tisdag och en skön kväll.

Godnatt och sov så gott

Kram😘