Söndag 10/9

10. sep, 2017

Sikta mot stjärnorna🤩Ja vem har inte drömmar och drömmar är ju inte verklighet men det vitigaste i detta är att det är DU som avgör om det ska stanna vid en dröm eller om den ska bli verklig och nu har jag ett mål som kan komma att bli ett "nytt rekord" Ska fundera lite över hur det kan bli verklighet..

Idag har det varit en lugn och avkopplande dag, känns som vi alla var i behov av det. 

Jag vaknade halv 7, ville allt sova lite till men valde att kika på FB mm och så gick jag upp strax efter 7.

Jag gav de små mat, Signe har mask i magen, de har hon aldrig haft innan🤔men jag märker inget av på henne. Skulle köpt maskmedel när jag var inne på möte men glömde det..suck.

Äggen blev perfekta i morse igen MEN mitt var mycket svårskalat.. 

Magnus kom ner när jag hällt upp kaffe och satt mig i det ljusa musikrummet där jag nu har min yoga. Tillbaka till där det började.🤪

Magnus var trött efter kvällen i går och vem var inte det?

Jag bäddade, plockade ihop torr tvätt och gjorde satte på kaffe till mina massagekunder som kom något tidigt. Nu gjorde det inget eftersom vi ändå skulle dricka kaffe och "tjöta" lite. 

Bra massage och det kändes som om det kommer att ge god effekt.👍

Jag bytte om och värmde lite lunch. Efter den åkte jag in till Skövde och Scandic. Ett bra möte där vi gick igenom våra produkter mm. Jag samt några andra medkamrater fick sitta med i en panel där vi fick frågan varför vi jobbar med Zinzino och hur vi lägger upp det. Bra att dela med sig om sina erfarenheter och kanske kunna vara till hjälp 😀

Efter mötet åkte jag hem och då var middagen klar. Amanada hade ringt mig flera gånger under mötet men jag hade inte koll på mobilen då och hon efterfrågade Tacos så det fanns framdukat, uppskattat.

Vi åt och ja självklart åt jag för fort och för mycket, morr vilken usel karraktär😮

Vi röjde undan i köket jag och Magnus, Frida gick och duschade och Flisan intog sitt rum och Amanda hade SPA för sina Pet-shops.

Nu sitter jag i soffan i whiskeyrummet och delger er min dag. Det är tyst i huset, Ada och Signe är ute på kvällspromenad med Frida och Amanda. Hon älskar att gå ut med dem💋

Det blir tidig kväll idag, i morgon skola för mig och arbete för mig x 3. Första halvan på La Classe, andra halvan på Maxmode i Skövde och därefter Zinzino på hemmaplan. 

I morgon avslöjar jag det som varit i görningen en tid..känns lite pirrigt såklart😙

Hoppas att ni haft en bra helg och fyllt den med det ni önskat. Min/vår helg har varit ris och ros.

I morgon ska Magnus på ett superviktigt möte som kan komma att bli ett avgörade för en tid framöver, vi hoppas på all support som behövs.

En bra start på ny vecka önskas samt en fortsatt trevlig kväll, kram😘