Lördag 9/9

9. sep, 2017

Just nu är det lugnt här på gården. Den lilla damen som inte ville äta upp sin egengjorda omelett satte sig rejält på tvären..MEN nu har det lagt sig. Detta med barn och uppfostran finns många olika synsätt på och det är ju upp till oss föräldrar hur vi vill att det ska vara i våra hem och vad vi anser är bra och realistiskt för individen. 

Det har varit en bra dag och arbetsdagen har varit toppen. 

Som ni läste i morse så lade jag mig tidigt i går, så välbehövligt. Jag vaknade runt 05.20 då Flisan kom in och var febrig och "mammig" Vi somnade om, 6.45 kändes det som en bra tid för frukost. 

Signe och Ada fick sin del, därefter dukade jag fram till oss. Resten av familjen kom ner och frukosten var harmonisk. 

Gott kaffe och en härlig stund med yoga. En längre dusch med peeling, hårinpackning, ansiktskrubb, olja mm och efteråt kändes det oerhört bra😀som ny..

Hängde ut sängkläderna men de hann inte hänga ute länge förrän det började regna igen. Idag har det kommit så mycket regn, bra förvisso men nu får det gärna hålla upp en dag eller två. Magnus behöver blir klar med trappen..

Jag bäddade och packade Zinzinoväskan och åkte in till jobbet. 

Therese var redan på plats, det hade varit en allt för lugn förmiddag. Det var aktivitet i centrum och ösregn, ingen bra kombo🤔men fram på dagen blev det riktigt bra. Efter 14 var jag ensam kvar och damsög och fixade lite. 

!6 låste jag och åkte till Hentorp till en mycket trevlig kvinna och min känsla är att allt har en mening🤩

Hon hade en mysig som hund tyckte om mig och ett samtal kom mycket lägligt där och då, änglar finns.

Glad och ännu mer glad att jag återigen fått möjlighet att visa Zinzino och ge möjlighet till förbättring på alla plan💋

Stannade till på Sörboden och köpte juice och bröd, därefter hem till familjen. Jag hängde av mig och min man kom och mötte mig i en omfamning, så efterlängtat.

Vi åt kvällmat och även det var mysigt fram tills dess att omeletten blev kvällens fadäs med råge. Fortsättning kommer att följa som förhoppningsvis i sin tur kommer att medföra en hel del förändringar på div olika plan. Här behövs inga papper..

Kvällen är snart till natt och jag ska lägga mig nu. I morgon ska jag på Zinzinoinfo halva dagen men innan dess en trevlig massage inbokad. 

Hoppas ni haft en bra lördag och en trevlig kväll.

Godnatt önskar jag er, återkommer i morgon😘

Kram