Lördag 9/9

9. sep, 2017

Ny dag, nya möjligheter😀

Lördag, det innebär lördagsgodis, och självklart gäller det även vuxna. Så innan jag åker hem ska jag köpa något gott för egen del och jag tänker inte bjuda utan ska hålla det helt för mig själv, i värsta fall låsa in mig i mitt massagerum och mumsa 🤪

Näää, klart jag buder de hemmavarande, men just så var det en gång för längesedan när jag var gravid med Edvin i magen och jag minns detta tillfälle SÅ väl. Ni vet, graviditeter medför ju ibland lite extra sug och behov av olika saker och just bakelser av olika slag har då ofta varit det som varit ett stort behov. Jag hade köpt två bananbakelser för att just ha vid behov och jag minns att Heidi och Eddie förstått att det fanns en påse i kylen. MEN jag hade INTE tänkt dela innehållet med någon så jag smet in på toa och låte in mig och fullkomligt tryckte i mig dessa underbara bakelser och slickade antagigen av fingrarana väl. 

Eddie och Heidi stog utanför och bankade på dörren, när man har småbran låser man ju sällan in sig så de undrade vad jag höll på med - Inget så klart sa jag. Men senare i livet har jag allt berättat för dem och vi har hat så roligt åt just detta🙃

I går kväll orkade ja inte skriva. Jag var supertrött och la mig 22, jag ni läser rätt. Amanda sover ju inte i egen säng utan trixar på kvällarna för att få sin vilja igenom med sovandet och till slut blir även jag trött. Naturligtvis jobbar vi på med detta men det kommer ta tid, som man bäddar får man ligga sägs det ju men i detta fallet har någon annan bäddat bedrövligt i många år..

I går var en mycket bra dag på jobbet, vi har haft en supervecka på alla vis. Efter jobbet åkte jag hem till en sjuk Flisa. Enda fördelen med att hon är dålig är att hon är så "mammig" och 💋det älskar jag.

Jag lagade en midag som tog nästan två timmar. 4 kilo köttfärs och massor med grönskaer blev en bamsegryta och vi när Magnus och Amanda kom hem åt vi på en gång. 

Frida hade haft en skön dag här hemma med lite avkoppling för egen del. Hon delgav oss att hon måste åka hem på söndag, vi är oerhört tacksamma över att haft henne här❤

Under kvällen tog vi det lugnt, Magnus och jag fick tillfälle att sitta ner och prata lite ostört, det finns så mycket som ska sättas i rullning. Nu väntar vi fortfarande på ett papper som modern inte hunnit skicka till oss fast hon haft vecka på sig, därefter så..

Så tog tröttheten över och vi gjorde tidig kväll. 

Skönt att kypa ner i krypa ner i en varm säng med två små hårbollar..

Nu är det dags för frukost och att pyssla om en febrig Flisa.

Återkommer i afton.

Önskar er nu alla en härlig lördag.

Kram😘