Torsdag 7/9

7. sep, 2017

Det finns en del människor som sticker ut på lite olika vis, det kan vara utseendemässigt, beteendemässigt eller både och. Man märker det på lite olika vis, särskilt om man har den personen i sin omgivning. Man kan också känna/märka av det tydligt i vissa sammanhang även om man nästan aldrig träffar personen i fråga.

Narcissism är en individs självupptagenhet, självförhärligande och överdrivna tro på den egna förmågan. Narcissistiska personer överdriver sina förmågor vilket i sin tur ger dem en känsla av överlägsenhet och viktighet. De lever också med en överdriven kärlek till sig själva och sitt ego. En sann narcissist har inte de interna egenskaperna som är nödvändiga för ett hälsosamt förhållande vare sig till vänner, partner eller familj. 

Har läst om detta personlighetsdrag och funderar över hur stor inverkan oljan jag jobbar med skulle ha på en sådan person... 😙

Hemmets lugna vrå, just nu helt perfekt. Tvättmaskinen har stannat, torktumlaren likaså. Jag sitter i whiskeyrummet och skriver, alla andra hemmavarande har lagt sig, somnat eller bara dragit sig tillbaka. Jag ska snart också göra kväll och förbereda mig för en ny rolig arbetsdag. Vi har haft kanonbra dagar på jobbet och det är så kul.

Vaknade halv 7 i morse, jag vinkade in Flisan som var i fart med morgonbestyren. Liten morgonmys med Ada och Signe är ju ett måste🤪

Vi gick ner och jag började pyssla med frukost. Magnus kom ner och vi väckte Amanda så hon ska få in rutin på att komma igång på morgonen inför skolan. Det närmar sig nu, papper har kommit och på måndag ska Magnus till skolan och prata med rektorn. 

Perfekta ägg och frukosten är alltid en höjdpunkt. Efter kaffet blev det..just det, YOGA. Min yogamatta står fortfarande i växthiset och jag har inte kommit mig för att ta in den och faktum är att jag inte varit i behov av den. Det funkar fint ändå🙃

Jag duschade och bäddade och gjorde mig klar inför jobbet. Amanda vill att jag ska vara hemma mer och i morgon är jag hemma tidigare, helt säkert.

Magnus har byggt på trappen idag och det har ju varit uppehållsväder för en gångs skull👍toppen. Inte mycket kvar nu och däereter ska belysning in lite varstans och efter det ska en störra gårdslykta monteras och gjuta kan han ju nu Magnus🤪

Jag for in till stade och handlade grönsaker, smör mm på Hemköp innan jag öppnade butiken 10. Skönt att handla på morgonen, mindre folk då. 

Jag hann plocka i ordning och greja, kika på de smycken och sjalar vi ska beställa. Therese kom och vi satt ner och ventilerade lite allmänt. Mycket på g..

Fler trevliga kunder förgyllde eftermiddagen och kl 15 slutade jag för dagen.

Jag åkte till en vän och gick igenom ett testresultat och som jag sagt tidigare så är jag så oerhört tacksam för testen där man klart och tydligt får förståelse för både ditt och datt.😀

Väl hemma fick jag hjälp av Magnus som var inne för tillfället att bära in de tunga kassarna. Jag packade upp och körde igång med mina eftermiddasgplaner. Tvätta, dammsuga hela huset och laga middag stog på programmet. 

Amanda satt och lekte i matsalen och Frida satt och grejade med datorn när jag kom hem. Flisan var på sitt rum och kika på ett spel.

Pokemondags- Magnus skjutsade in Frida och Amanda in tll Skövde då de skulle jaga Pokemon. De fick skjuts hem av Eddie och Edvin ut hit igen.

MIna rara söner💋..

Vi åt middag och efter det var det ungdomsgård hemma ett tag🤪

Gossarna begav sig hem igen och det blev kväll. 

Magnus och jag ventilerade lite som var nödvändigt och vi kom till klarhet i samförstånd. 

Älskar detta lugn som råder och mörkret känns både mysigt och rogivnade. Tända ljus ger doft och hög mysfaktor.

I morgon är det fredag och jag slutar tidigt då med. Det hör till ovanligheten. 

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

Nu blir det en tur till damrummet..

Godnatt

Kram😘