Onsdag 6/9

6. sep, 2017

Fick nyss ett samtal där jag blev delgiven om ett deltagande i en panel på söndag inom Zinzinos värld och det känns oerhört bra att jag kanske kan vara till hjälp för några att få lite "verktyg" att jobba vidare med😀

Idag ha det varit en bra dag och jag känner mig nöjd och tillfreds med tillvaron trots ett par timmar vaken tid med grubblerier i natt. 

Jag vaknade strax efter halv 7 och gick upp. Frukost till det de små och efter det väckte jag töserna. Amanda och Frida skulle till badhuset och fördriva dagen. 

Vi åt frukost tillsammans och ungarna packade badväska och gjorde sig klara och jag hoppade yogan och duschade, bäddade och gjorde mig klar.

En vädermässigt mysig dag med regn. Vindstilla och 13 grader, suveränt🤩Vi packade in oss i bilen och for in till stan. Jag släppte av dem vid Arenan och efter det åkte jag till city och ppnade butiken.

Det blev en lugn förmiddag, Heidi tittade in då hon var påväg till en anställningsintervju. 

Solveig kom 11 och då hade jag kaffe och kaka och liten present till henne då hon fyllde år🙃

Therese kom in då hon hade ett ärende på stan. Vi pratade lite och sedan gick jag på en trevlig lunch på Mamma Mia. 

När jag kom tllbaka gick Solveig hem och jag lade in lite varor i systemet. Eftermiddagen blev lugn och jag låste 18 rätt så nöjd med dagen ändå.👍

Jag handlade lite på Hemköp, åkte hem och lagade mat. Det blev stekt torsk och massor med grönsaker, kall räkröra spenat mm. Allt var supergott. Men vissa flickor är oerhört kräsna och tids nog lär de sig att uppskatta hemlagat.

Mätt och belåten röjde jag upp i köket och resten familjen drog sig tillbaka till sina sysslor. 

Efter det gick jag upp och tog plats i den välfyllda TV-soffan. Hann inte mer än slå mig ner så fick jag ett trevligt samtal om ett deltagande i en panel på söndag på en utbildning med Zinzino och jag är glad att kunna bidra med något bra i denna verksamhet,😀

Nu är jag klar med dagens avsnitt av min följetong - Livet här och nu. Jag ska nu se en film med min man innan läggdags.

Hoppas ni haft en fin dag oavsett regn och rusk. Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll och en god natt💋

Kram