Tisdag 5/9

5. sep, 2017

Tänk vad livet ändå är innehållsrikt. Självklart beror det på vad vi väljer att ta in i vår tillvaro men i bland inträffar det saker som men inte är beredd på som i sin tur kan medföra att marken slås undan under dina fötter och du tappar fotfästet. Antingen tar man sig upp eller också blir man liggandes, i bland är det upplyftande saker som inträffar så man blir full av iver och entusiasm och man svävar som på moln. Stora kontraster alltså😀Många upplever vare sig det ena eller andra utan befinner sig i en "gråzon" mest hela livet. Mitt liv har verkligen betsått av kontraster på båda hållen och båda alternativen har format mig till den person jag är i dag. Så inget ont utan det för något gott med sig heter det ju jag hoppas verkligen att det gäller livet ut.

I morse vaknade jag av att det regnade, så rogivande och det är så skönt att sätta fötterna på det lite lätt kyliga golvet. Flisan sa godmorgon och jag smög upp utan att väcka Magnus. 

Ner till köket och utfodrade de små. Ada betedde sig mycket märkligt idag när hon fått sitt morgongodis. Hon gick upp och lade sig hos Magnus och åt upp det. Hon brukar ALLTID stanna kvar på hallmattan, men inte i dag, mycket märkligt😮Magnus vakande av Adas smaskande och kom ner med henne i släptåg. 

Vi åt frukost och vi väckte Amanda så hon fick vakna till då hon är seg på den tiden på dygnet.

Efter kaffet hade jag yoga i matsalen, fortfarande ljust på morgonen och det känns ändå härligt. Vi ska ju hinna klart med både altanbygge och att sätta upp en gårdslampa innan novembermörkrets inträde.

Eftersom Magnus var hemma denna morgon behövde jag inte bädda så jag gjorde mig klar och inväntade Viktoria och Patric. Dessutom började jag inte förrän 13 idag så jag hann med lite Zinzino på förmiddagen🤪

Efter kaffe och prat rundade vi av och jag begav mig in till La Classe. 

Det blev en superbra dag med mysiga kunder, en piggare Therese och slutligen en bra kassa.😀

Jag låste butiken 18 och räknade kassorna. Efter det åkte jag ut på Zinzinodejt med allt som ingår i det. Alltid lika givande och trevligt, bästa extrajobb jag haft💋särskillt med tanke på vad det på sikt genererar..

När jag var på hemväg strax innan 20 var det mörkt och grått men ljummet, riktigt skönt.

På hemmaplan mötte jag Amanda och Frida som var på väg ut med de små för kvällsrundan. Flisan stog och väntade på mig i dörren var var VRÅLhungrig och sugen på spenatsoppa. Spenatsoppa kan man sno ihop på 15 minuter utan bekymmer och 20 minuter efter det att jag "sparkat" av mig skorna stog soppan klar🤩

Vi åt och så var det dags att göra lite kväll. Amanda och Frida ska till badhuset i morgon så det gjorde tidig kväll. Magnus ska jobba med tidig start och jag i min tur kör de vanliga butikstiderna.

I dag fick jag ett mycket glädjande besked som har med Zinzino att göra, "vi" ska bara se om det är tillfälligt eller bestående. Vissa förändringar sker ju lite "pö om pö" och ja helt enkelt på lite olika vis eftersom vi är alla helt olika individer.

Nu snarkas det överallt här uppe i rummen och bara jag som är i soffan kavr. Nu ska jag runda av dagens avsnitt och lägga mig, är inte helt utslagen men oerhört skönt trött så nu så..

Önskar er alla en riktigt god natt😘

Kram