Söndag 3/9

3. sep, 2017

Siri ska den lilla nya kusinen i klanen heta, idag blev det bestämt. Har inte sett det lilla knyttet live än men fina bilder som säger det allt. Synd att det inte finns inlägg med doft❤

Jag har varit ledig i dag och utfört massor här hemma. Jag och Flisan har haft en mysig dag och umgåtts, det är en sådan underbar känsla att ha kvalitetstid med sina barn, den bästa tiden helt klart.

Vaknade 7, låg en stund och funderade över hur jag skulle lägga upp dagen.

Jag gick ner i köket och Wera var först på plats och nosade ivrigt efter frukost. Amanda kom ner och ville ge dem mat och godis. När bordet var färdigdukat hämtade vi ner resten av familjen och en mysig söndagfrukost.

Magnus fick ett samtal från de bonde som arrenderar marken runt gården, han behövde ha hjälp att transportera spannmål till Skara och Magnus lovade att hjälpa till. Han tog Amanda med sig.

Efter yogan bäddade jag och Flisan och jag packade in alla grisarna och åkte in till Skövde. Vi lämnade av Wera hos Heidi. Det hade varit ett riktigt trevligt kalas i går kväll och de var trötta och nöjda😀

En räksmörgås samt lite annan proviant handlade jag på Kvantum till föräldrarna och därefter till Solbacken. Mor var lite trött idag, hon hade sovit lite knöligt men för övrigt var allt bra.

Flisan höll dem sällskap medans jag städade. Jag ska boka tid för fönsterputs, nu är det verkligen hög tid.

Vi åkte raka vägen hem efter det, jag satte på kaffe till oss medans jag packade upp det jag handlat till oss. Jag skiftade i tvättmaskinen och hängde ut den som var klar. I nuäget känns det som om grannarna ställer sina tvättkorgar här, never ending story😮

Vi drack kaffe och åt en smörgås i solen ute åp soldäcket. Magnus hade blivit försenad och grr så trist. Enda dagen jag var vi var lediga tillsammans..

Nytt maskinbyte och så hjälptes vi åt att göra rent till den lilla hamstern Amanda hade med sig hit. Den börjar bli riktigt tam nu och är inte alls rädd när man tar upp den utan intresserat nyfiken🤩glad a är vi för det.

Jag började med maten och Flisan hade önskat Burrito och jag gjorde det lite på mitt egent vis som finns att få på recept för den som önskar. Har många gånger funderat på en egen kokbok men ja, inte min grej att skriva ner då jag bara gör ni vet.🤪Men, det kan säkert finnas de som är intresserade av det.

Amanda var glad i hågen när de kom in oc hungrig som bara den. Hon åt snabbt en banan innan jag han säga ett ord var den glupskt slukad. Vi satte oss och åt och oj, alla blev nog mer än mätta. Till efterrätt hade vi ostdränkta varma nachos, mums.

Filmkväll tänkte jag bir en bra avslutning på den här söndagen och så blev det och filmvalet blev Ice age 3. 

Nu är det tyst i huset. Alla sover utom jag. Magnus ska jobbba i morgon och får dessvärre ta Amanda med sig då skolbiten ännu inte är klar. Det finns de som biter sig i svansen i nuläget..

Det har varit en bra hekg, jag känner mig nöjd. Jag har fått mycket gjort och det känns bra. Jag har även haft kvalitetstid med Flisan och familjekväll med alla så nöjd och belåten ska jag nu runda av och lägga mig.

I morgon blir det en ny arbetsdag och de ser jag alltid fram till💋

En godnatt önskar jag er och en bamskram till de flesta.