Lördag 2/9

2. sep, 2017

God kväll kära läsare. Har ni haft en bra lördag? Alltid skönt när helgen blir som man tänkt oavsett om man vill ha party och fullt go eller om man väljer den mer nedtonade varianten.

Själv har jag haft en bra dag och fått massor gjort, så i kväll blir det ingen uppesittarkväll. Jag väntar på att Heidi och Carl ska hämta Wera. De är på 30-års kalas men skulle hämta upp henne i kväll då hon har varit och är lite krassligt den lilla grisen, men oerhört mycket bättre i nuläget så medicinen gör det den ska🙃

I kväll sitter jag i matsalen och myser. Nu börjar den tiden på året som jag använder detta härliga rum lite mer frekvent. Känns som man är lite av periodare och är använder de olika rummen mer eller mindre vid olika tidpunkter på året och i år har det ju blivit massor av tid i växthuset 😀Jag sov där en stund i eftermiddags när jag hjälp Flisan att röja i hennes rum.

I morse hade jag sovmorgon och vaknade inte förrän halv 8. Jag gick upp och ner ni vet och startade upp med morgonens ritualer där taxarna är prio 1.

Jag släppte ut dem i den härliga morgon vi var välsignade med, bryggde kaffe och kokade ägg som blev så perfekta att jag önskade att det var ett strutsägg stort🤪slurp!

John var nere först och delgav mig att han sovit så bra. Tror den gamla enorma eken på den sidan huset gör sin inverkan..

Vi hade en mysig frukost där intet fattades och efter det att kaffet sjunkit ner så fyllde jag på min morgon med Yoga. Amanda och John gick en runda med Ada och Signe.

Jag bäddade, lade in en maskin tvätt, duschade och gjorde mig klar för avfärd. John åkte med mig in till Skövde då han skulle ha en kusindag med start hos Heidi.😀

ag började 11 idag så det fanns 11-kaffe när jag kom till jobbet, toppen det ju. Therese och jag hann att sitta ner och prata lite och därefter körde jag igång med sådan som känts nödvändigt länge.

Jag röjde i vårt peronalrum samt i vår peronalingång. På sådana ställen hopar det sig ofta med saker som amn tänker att man ska ta sen, men sen blir sällan av..😙

Jag gick till hemköp och inhandlade lite disktrasor mm och därefter hjälpte jag Therese med fortsättningen i butiken.

Lite mer kunder under eftermiddagen och glad blir man när det är så supernöjda kunder som tackar extra för fin support, sådan värmer. Therese och jag vi gjorde ett mycke gott teamwoek idag💋

Jag låste butiken 16, hämtade Wera och åkte hem.

Tvättstugan pockade ånyo på uppmärksamhet och jag skiftade i maskinen.

Magnus höll på med trappen till soldäcket och Amanda satt och lekte och va glad, hon hade haft en rolig dag.

Jag gav Flisan ett handtag och det röjdes upp på henens rum. Någongång i bland, nu mer sällan hopar det sig och då vill hon ha lite stött. En halvtimma senare hade tromben gjort sitt- jag alltså🤪och det var renbäddat och fint👍

Jag gick ut i växthuset och tänkte bara vila en liten stund medan Magnus och Amanda gick en runda med flickorna men jag somnade och det var sååå skönt. 

I kväll har jag förvällt de två lådor med kantareller som jag hade kvar så nu är 12 kilo klara och i frysen. Fortsättning följer..

Nu ska jag släppa ut de små för nattakissen och därefter besöka damrummet. Skönt att komma i säng lite tidigare ibland. Magnus är också trött efter allt byggande, hoppas det blir klart i morgon.

I morgon är jag ledig och ska enbart en sväng till Solbacken och besöka mor och far för veckostäd.

En forsatt skön kväll önskas.

Kram till er gott folk.😘