Onsdag 30/8

30. aug, 2017

Regnet det bara öser ner, men jag är ju torr om både skor och strumpor..trallallallala..😀

Idag har det verkligen varit omväxlande väder. Skönt med omväxling förvisso och regn behövs fortfarande. Lever ju på hoppet om svamp och längtar efter att strosa omkring i skogen, något jag verkligen tycker om, skogens dofter och lugn. 

Vaknade runt halv 7 idag, låg kvar och myste med de små töserna. Magnus hade under natten bytt sovrum då Amanda vaknat och hade lite svårt att somna om. 🤨

Flisan vaknade, vi pratade lite och jag gick ner och körde igång morgonens bestyr. Även Signe kom nerrusande och var på hugget till frukosten, lite ovanligt.

Det blev en god och trevlig frukost, nöjda pratade vi igenom dagen över morgonkaffet. 

Jag utövade en stund med yoga och efter det gjorde jag mig klar för avresa in till Skövde. Flisan åkte med in. Jag släppte av henne och åkte till tandläkaren. 

Gamla lagningar ger ju med sig dessvärre och två små hål hittade tandläkaren. Jag har ingenting känt alls, inga ilningar, inget, så nu är ny tid bokad och detta ska åtgärdas. Besök hos tandläkaren tillhör verkligen inte mina favoriter men sköter man inte sina tänder kan det i sin tur generera en mängd andra obehag och elände så munhygien är A & O👍

När jag var klar så åkte jag ner till staden och låste jag upp butiken. Ja, jag skulle varit ledig idag men jobbade 10-13 då det var kort om folk.

Det kom mängder av varor idag och jag hann inte packa upp allt, en låda från Margit Brandt, snygga vida byxor, kavaj och klänning i härligt grönt.

Strax efter 13 åkte jag hem, fixade till lite lunch, jag dukade ute där jag och Heidi satt i går och det var lika skönt väder idag. Magnus som var ledig idag byggde på trappen och Amanda lekte med sina hästar.

Eter maten var det lite chill och Amanda och Magnus åkte till Mullsjön med Ada och Signe, jag åkte till Gunzan med min Zinzinoväska. 

Hon bjöd på kålpudding, mums🤩

Ett par trevliga timmar som gick allt för fort. Hon berättade det som hon fått förbättrat genom oljan och jag blir lika glad och rörd varje gång💋 

Så bar det av hem för att möta en annan väninna för genomgång av första testet.

Genomgång av test och hon berättade hennes förbättringar, love, love, love..

Vi diskuterade hennes test och jag tog fram en äggkartong. Jag ÄLSKAR metaforer och är nog metaforernas drottning🤪tänk så enkelt allt blir när man förstår hur allting fungerar och hänger ihop.

Så blev det kväll återigen och det var duscha och matsäck som stog på agendan. Magnus får ta med sig Amanda även i morgon då vi jobbar..

Flisan hade skolfoto idag och misstänker att det blev bra. Hon har fått ett erbjudande om en huvudroll i en kortfilm. Hon har fått manuset och ska läsa igenom detta och vi ska diskutera huruvida hon kan tänkas hinna med det parallellt med skolan. 

Nu mina vänner ska jag göra kväll och lägga mig . I morgon är det Lidköping som gäller och jag beger mig tidigt.. Heidi ska se till de små.

Hoppas ni haft en fin dag, det har jag om än oerhört omväxlande.

Godnatt och sov så gott.

Kram😘