Tisdag 29/8

29. aug, 2017

Nyss hemkommen efter ett möte på Scandic med ZINZINO i fokus och som efter varje avslutat möte är jag alltid mer övertygad över VARFÖR jag jobbar med detta. Som det ser ut så finns det inte så många individer i vårt samhälle som inte har nytta av oljan. Jag är glad och tacksam över min del i detta.😀

Idag har det varit en sån där bra dag så det där utrycket- som på en räkmacka passar ypperligt in💋

Jag vaknade av att Flisan var uppe och stökade på toaletten kl 05.20, suck, min lediga dag och vissta hade jag tänkt ta lite sovmorgon. Jag låg kvar och vi småpratade lite, hon ville ha hjälp med en knapp i sin blus och gosa med grisarna (taxarna) 

Efter det att hon gått till bussen somnade jag faktiskt om och vaknade 7.40 och DET var så skönt🤩

Upp och gav de små frukost och kokade och gissa vad...DET BLEV PERFEKT🤪

Tog kaffet och satte mig i musikrummet och bara njöt av tystnade och av att vara ledig. 

Magnus den stackaren hade begett sig och tagit Amanda med sig då hon fortfarande inte har skolgång klart. Då jag jobbar hemmavid de dagar jag är ledig så får det bli så här fram tills dess att allt är som det ska vara.

Efter frukosten var det en lugn stund med yoga. 

Bäddade och fixade naglarna därefter blev det ett bad. Så längesedan nu, jättskönt. Ni jusst det där badeet med peeling, ansiktmask, hårinpackning- njuta.nu i fulla drag.

En härlig stund med avkoppling och allt det där som följer när man badat. 

Min kund som var inbokad bokade om sig och faktum är att det gjorde ingenting en dag som denna🙃

Ner och grejade i tvättstugan och köket. Inväntade Heidi. Hon kom och jag bar ut ett litet bord som vi kan ha på solterrassen, vi köper inget nytt förrän nästa år.

Det var varmt ute och jätteskönt, MEN blåsigt. Tur det annars hade det blivit för varmt.

Vit linneduk lade jag på och vi dukade fram en härlig grösnakstallrik med lite köttfärslimpa. En underbart stund med Heidi, jag frågade henne vad i tillvaron jag just då kunde önska mer- inget.

Vi tog kaffet inne västhuset, det kom lite moln och skymde solen. Efter det åkte Heidi till Tibro för en arbetsintervju och jag åkte in till Skövde och handlade blommor till alla utekrukor, samt köpte lite småplock som saknades hemma.👍

Väl hemma igen hann Heidi före och jag stannade till på Sörboden och köpte lite glass. Kaffe och glass smakade ljuvligt efter det att jag packat ur bilen och lagt allt på sin plats.

Vi patade igenom vad intervjun genererat och de ska höra av sig innan veckan är slut.

Flisan kom hem och hon hade haft en bra dag i skolan, hon klarar dagen så mycket bättre nu med oljan och hon kan verkligen gå i god för hur den verkar😀

Jag tog itu med att plantera om alla blommor, det var hög tid och det blev superfint.

Magnus och Amanda kom hem och det var gott att se dem. Jag lagade middag och vi åt, Amanda hade betsällt en meny idag och det serverades parallet med en vegetarisk vitkålsgryta.

Jag tog en snabbdusch efter maten, Flisan hade boka in att åka med in till Skövde och umgås med Heidi medans jag var på möte.

Viktoria hämtade upp oss.

Vi släppte Flisan och tog oss ner till city och Scandic. 

Helena och Kjell kom på mötet i kväll och det kändes oerhört viktigt och bra💋

Ett bra informativt möte, tack för det🙂

Det drog över lite i tiden, vi hämtade upp Flisan och så bar det av hem.

Mörkt vid 21.30 nu, nästan kolsvart.

Magnus och Amanda kikade på film när vi kom hem. Det blev sängdags för den lilla och nu sitter Magnus oc jag i TV soffan, jag har snart skrivit klart dagens avsnitt och då är det läggdags även för oss.

I morgonbitti ska jag till tandläkaren och så ska jag jobba några timmar, Lite Zinzino under eftermiddagen, därefter HEMMAVID❤

Hoppas ni haft en bra dag, det har verkligen jag och visst är det en underbar känsla när man är nöjd i alla enkelhet. Det behövs inga långa resor eller nya bilar eller diamanter eller trissvinst, bara att känna sig nöjd med tillvaron är mycket mer värt😀Självklart är det till stor del MIN EGEN förtjänst och DET är det allra bästa.

Nu säger jag godnatt!😘