Måndag 28/8

28. aug, 2017

God afton kära läsare, hur har er dag varit? 

Min dag har varit brokig, full som vanligt men ändå bekväm. I kväll är jag trött och ska lägga mig efter detta. Jag är ledig i morgon med, ja ledig från butikerna men jobbar lite med mitt eget, en härlig frihetskänsla😀

I morse kom det en ny KUSIN❤ett välskapt flickebarn såg dagens ljus och lilla, nu mer STORAsyster IDUN har fått en lillasyster och min käre bror med sambo är givetvis lyckliga. Stort GRATTIS till dem💋

Vaknade runt 07,15. Flisan hade vaknat och gjorde sig klar till skolan. Hon började sent idag men eftersom vi skulle iväg tidigt så fick hon ta bussen och den går ju två timmar innan hon börjar, så är livet på landet.

Ada och Signe var på hugget båda två i morse, Signe har börjat på sitt löp och då beter hon sig lite annorunda än hon brukar.

Det var torrt och fint ute i morse och Signe hade inga bekymmer med att bege sig ut i morse, hon var dock snabbt tillbaka in igen.

Kaffe och yoga, i turordning såklart.

Amanda var sömnig i morse  men ändå inga problem att "få igång" henne🙃

Vi bäddade och gjorde oss alla i ordning, vi kom iväg i bra tid med tio minuter tillgodo, perfekt.👍

Strax innan 10 var vi på plats. Vi tog ut de små för en kissrunda.

Det var en mycket sympatisk och korrekt äldre kvinna. Vi fattade tycke för henne dirket. Mötet gick bra och allt verkar vara i sin ordning. 

Amanda var hungrig, ja nästintill DÖENDE av hunger🤪 hon fick korv och festis så hon klarade av hemresan.

Vi stannade till på Commerce och besökte Panduro. Jag köpte lite ny hobbyfärg i lite olika nyanser samt penslar, Amanda var i behov av lim till lite pyssel b.la.

Väl hemma planerade vi inför helgen då Amandas bästa kompis och dennes far ska komma upp hit, det ska verkligen bli roligt för Amanda.

Heidi och Wera kom. jag höll på att laga lunch/middag och det blev en kryddstark gryta på kalkonkorv, rökt kalkon, tomat, svamp, cocosmjölk mm, recept finns självklart att få. Heidi hade med sig Amandas fina klänning och vi betsämde vilken frisyr hon ska ha på bröllopet. Det kommer att bli så fina brudtärnor❤

Efter det att vi röjt upp i köket åkte Heidi och jag och hämtade ut de träskosandaler, så begav vi oss ut i skogen och hittade lite svamp, men enbrat med betoning på lite. Men glada för det lilla. Det behövs ju en del svamp till kommande höstmiddag och bröllop, vi hoppas det ska växa till sig.

Jag handlade lite proviant åt mor och far, sedan blev det Solbacken och städ. Di gamle såg ut att må rätt så bra, Jag bytte sängkläder och fejade medan Heidi dammsög, det undan som hejsan🙃och visp så var vi klara. Amanda ringde och frågade när jag kom hem, det tycker jag är mysigt. Hon vill att jag ska vara hemma.

Heidi åkte med ut till Djursätra igen och tog sin bil och vände hem igen. Hon återkommer hit ut i morgon för div.

Jag satte på en maskin tvätt, hade med mig en kasse från Solbacken.

Efterdet lagade jag svampsoppa och Flisan blev ÖVER LYCKLIG!

Vi åt coh efter dt röjde vi upp i köket medans Amanda badade.

Nu ligger hon och sover tryggt i sin säng, en fröjd bara det. Magnus ligger och väntar på mig...han ska jobba i morgon och får åter igen ta med sig Amanda då skola INTE är klart. Men mötet idag kommer att genrera att allt beslutas snabbt, skönt!

Nu är jag supertrött och ska ta en sväng in till damrummet och göra en "repa" efter det ska jag krypa ner i min älskade säng.

Hoppas er dag varit bra, det har min varit och äntligen är hjulet i rullning tack och lov.

Godnatt och sov så gott, kram😘