Fredag 25/8

25. aug, 2017

Ordning och reda, pengar på fredag😀det stämmer i många fall idag så morgonen bestod till viss del att göra slut på hälften av våra löner till den hög av räkningar som hopats under månaden och lika skönt är det varje gång den är undanröjd, så nu mår jag gott som en prinsessa på de flesta plan💋Sitter i min ensamhet i whiskeyrummet, lyssnar på Lasse Tennander (Rötter), läppjar på ett glas rött och skriver dagens avsnitt. I dag har jag varit på hemligt uppdrag där b.la sylvassa små tänder gick lös och en väldoftande skinnmage blev härlig kontrast till chiffong, pärlbroderier och tyll.

Vaknade stax efter 6 när Flisan tassade förbi nyduschad och söt som pärlsocker. Jag valde att vakna till redan då, jag ville utnyttja morgonen fullt ut, och så blev det. 

Flisan packade en väska som jag ombads ta med då hon skulle stanna kvar i stan efter skolan. Det är ju sk MATFESTIVAL denna helgen och fredagkväll brukar vara ungdomarnas afton.

När hon gått till sin skolbuss åt jag frukost, självklart blev det taxsam utfodring och utsläpp innan dess. Det fanns kokta ägg som Magnus glömt i i tidig otta. Han fick ta med Amanda till jobbet ännu en dag då det INTE är klart ännu med skolan😥Amanda är tålmodig och längtar tills vi ska handla ny skolväska, nästa vecka så..

YOGA, när den är som bäst, imorse i musikrummet, det ljusa härliga och en fridfullhet landade inom mig. Stigen fram kan nog säkert bli lite brokig här och var på gott och ont men jag känner ändå att det är någonting som jag kommer att klara av med bravur och det stärker gott❤

Jag bäddade alla sängar som de sömndruckna lämnat efter sig, jag duschade och gjorde mig klar för avfärd.

När jag närmade mig Skövde mulnade det på och regnet kom och blev intensivt.

Jag drog fram dammsugaren och fixade klart allt i butiken och låste upp 10. Då det var lön idag för många och dessutom matfestival så var det mycket folk i rörelse i staden och det är alltid trevligt.

Söta Therese kom och vi pratat ihop oss så smet jag ut på hemligt uppdrag som blev fantastiskt i dubbel bemärkelse🤩

Lycklig och tillfreds vände jag tillbaks till La Classe och vi hade en god eftermiddag. Jag fick mitt nya schema och blev glad då det blir lite mer sammanhängande arbetstider för mig där och det känns toppen.👍

Jag låste kl 18, räknade kassorna som idag blev mycket bra. 

Så skönt det var att komma hem, solen lyste och himlen hade klarnat upp. En lugn frid låg som ett täcke över gården.

Jag låste upp dörren och oerhört glada taxar skuttade och snurrade, nästan ylade av glädje, en sån fröjd att komma hem ❤

De fick mat och efter det gick vi ut på en långpromenad på klöverfälten, underbart, kände en sådan (tax)samhet för allt just där och då.

Lite kvällsmat, ett halvt glas rött och en liten chokladbit till dessert. Plockade ur diskmaskinen och lite stuvade jag in.

Skönt när man känner sig nöjd, när man kan njuta av endast sitt eget sällskap.

Lite vinyl i form av Lasse Tennander i väntan på att en del av min familj som är ute på vägarna ska komma hem. Flisan sover hos sina bröder i kväll och kommer hem i morgon fm.

En njutabar dag på alla vis, njöt till och med av regnet i morse, snart kommer mysiga hösten med härliga färger, doftande ljus, äppelpajer och vilt på spisen, MUMS!

Lite andra spännade händelser kommer att fylla den här hösten dessutom, mys, mys mys💋

Nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna till - Dränk min höst i honung, kyss min mun med din...

Hoppas ni alla haft en bra vecka och en skön kväll. 

Önska er en god natt när det nu blir denna fredag.

Kram😘