Torsdag 24/8

24. aug, 2017

Då var det kväll igen och strax är det läggdags för oss vuxna. Som ni ser har jag fått ordning på min hemsida igen och jag kan blogga fritt igen😀

Idag har det varit en ganska så blandad dag stundtals intensiv växelvis segt. 

Jag vaknade halv 7 och var snabbt uppe. Alla andra inkl småflickorna sov. Men jag hann inte mer än sätta på min morgonrocken förrän Ada kom upp till mig och lade sig på en utav mattorna här uppe och gnosade runt.

Vi gick ner i köket och jag gjorde i ordning frukost och efter den var det kissdags.

Själv var jag fakstiskt inte hungrig så det blev vare sig ägg eller kaffe🤨

Då jag skulle till Lidköping idag och kafferep både före och efter jobbet så gjorde det inte så mycket, tyst stängde jag dörren och begav mig. Kallt ute, endast 8 plus så det blev en stickad kofta på.

Solen följde med mig på vägen och ett skönt väder och man kan ana en förändring.

Annelie bjöd på kaffe och gott knäckebröd. Vi fikade och ventilerade tillvaron, det fanns ju en hel del som behövdes vändas och vridas på..

Jag öppnade butiken 10 och körde i gång med dagens sysslor. Några strökunder droppade in och en och annan BH blev såld. Det märks att sommaren sugit ur ekonomin för de flesta för det var verkligen inte mycket folk på stan, men det blir lön för många i morgon🤩

Jag låste 18 och åkte hem till Karin och fikade. Vi pratade om dagen som helhet och hon berättade lite om sina sysslor på skolan där hon arbetar.

Jag lämnade Lidköping strax innan 19 och var hemma strax efter 20 så det gick undan men lite trafik👍

När jag kom hem var Magnus ute och hade börjat bygga trapp till soldäcket och Amanda lekte med sina hästar. Flisan hade med sig en kompis hem idag och de provade alla Flisans fina klänningar🤪hon har ju en del..

En söt Zinzino-tös kom på en kopp the och sitt testresultat, vi gick igenom det och var gång jag gör det känns det så bra att veta att det kan bli lite bättre med det mesta med en matsked olja var dag.

Det mörknar fort nu och när mitt besök hade åkt så hade Magnus plockat fram lite smörgås och mer the.

Vi åt och sedan var det dags för alla kvällsritualer. Flisan börjar tidigt i morgon och Magnus och Amanda ska upp ca 5. Ja det är så att det inte blivit skola ännu och inte i morgon heller, jag hoppas det finns vissa som skäms.

Jag ska jobba på La Classe i morgon och med tanke på att det är lön i morgon och dessutom MATFESTIVAL i Skövde så kan det bli en hel del att göra😀rollerblades på.

Lite kort om gårdagen hade jag och Heidi en mor/dotter/mys/planera bröllop/spa/prova brudklänning dag och den var så mysig. Lycklig på många vis är man som  mor efter sådan speciell dag❤

Nu mina vänner ska jag runda av här och besöka damrummet. Hoppas ni alla haft en fin dag och att kvällen varit avkopplande.

En god natt önskas

Kram😘