Måndag 21/8

21. aug, 2017

God afton kära läsare. Har ni haft en bra start på veckan? Det har jag😀En fulltecknad dag på alla vis och nu när kvällen nått oss här på gården så känner jag mig mycket nöjd och belåten.

Eddie och Edvin kom för en stund sedan, Flisan och grabbarna spelar kort, Amanda sitter här med oss och ser på något Youtube klipp, Magnus kikar på nått spel och jag sitter här mitt i smeten och skriver dagens avsnitt.

Jag vaknade runt 6 i morse men somnade om till 8 och DET var skönt. Välbehövlig👍Jag bäddade Amandas och vår säng. Flisan vaknade och vi gick gjorde i ordning frukost till oss. Ada och Signe hade jag snabbt utfodrat så det var nöjda. 

Efter frukosten tog vi kaffet i whiskeyrummet, jag gjorde därefter yogan i musikrummet, ÄLSKAR DEN❤

Jag marinerade den laxsidan jag köpt och ställde ner den i kylrummet.

Vi gjorde i oss i ordning och stuvade in hundarna i bilen och åkte in till Heidi. Vi drack lite kaffe och pratade bröllop. Hon visade bilder på klänningar både till sig själv och flickorna nu är brudtärnornas kläder beställda och kommer i veckan. Heidi fick ett samtal ang köttet och nu är även det klart. Rådjur och vildsvin blir det på menyn🙃och jag ska göra en speciell sås till den.

Nästa stopp var på ICA Kvantum för att handla åt mor och far. Så bar det av till Solbacken som idag var solbelyst🤩

Jag städade medan Flisan underhöll di gamle. Så underbart det är att höra pappa säga att han är bättre om än tillfälligt. Sover utan värk nattetid nu de senaste nätterna och dagarna smärtfria.. kan det vara ZINZINO🤪som gör en inverkan tro..

Vi lämnade Solbacken och åkte in till MAXI där Flisan kikade på skor till sig och Amanda till bröllopet, så nu är även det klart, toppen. 

Hem ljuva hem, jag fixade lunch åt oss och efter det blev det en kort Siesta i solen.

Eftermiddagens projektlista prickade av och vi startade med att Flisan rensade sin garderob och det fanns en hel del fina kläder som fick byta plats till Amandas. Hon blev jätteglad för allt fint och de blå skorna.

När garderobsprojektet var klart tog jag itu med att dammsuga lite varstans, dock inte hela huset, fisken åkte in i ugnen, jag vattnade alla blommor, vek all torr tvätt. Magnus och Amanda kom hem och vi åt. Jösses, hela fisken gick åt 😀Gräddstuvade morötter serverades till, från egen skörd.

Mätta och glada rörde vi ihop två Djursätralimpor och en plåt med crunchy. Amanda eterfrågade en långpromenad med hundarna och när allt var klart gick vi ut. Skönt att komma ut efter den full dag allt möjligt.

När vi om tillbaka in mörknade det snabbt. Jag vattnade min tomater och det är många mogna nu. 

Mina älskade söner kom på besök, vi pratade lite, det blev lite kortspel mm. 

När det mörknat helt var det dgas för dem att bege sig hemåt. Det är ju arbetsdag i morgon och även för mig. Magnus är ledig i morgon och ska fortsätta bygga på soldäcket. Amanda den stackarn som inte har någon skola får vara hemma i morgon med. Magnus har ringt några samtal i dag och skolan i Falkenberg ska nu tag ta i detta så vi får allt klart så för hoppningsvis blir det skola denna vecka.

Nu ska vi lägga oss, jag önskar er alla en god natt😘

Kram