Söndag 20/8

20. aug, 2017

Hösten är i antågande, det känns på kvällarna nu. Sov ute i mitt lilla paradis i natt och det blir nog den sista för jag vaknade fram på natten och då var det lite för rått och kallt även med element. Det är ju inte isolerat och det elementet räckte inte riktigt till men jag har ju 3 till, haha, element alltså.

Nu har Amanda lagt sig för en stund sedan och Magnus lade sig nu, jag ska strax i säng också för i bland behöver även jag lägga mig lite tidigt. 

Idag har det verkligen varit en fulltecknad dag och den blev något omstrukturerad. Jag skulle städat hos mina kära föräldrar och jag skulle träffat Viktoria på kvällen men allt det blir i morgon.

Vaknade som sagt tidigt och gick faktiskt in och lade mig runt 6 tiden i morse. Då var det brrr så kallt men ändå skönt på ett vis. Somnade gott två timmar till. 

Jag och Magnus gick upp och grejade med frukosten och de små fick sin. Vått i gräset efter nattes regnande och det är så sött att se Signe trippa i gräset. Hon gillar inte att bli blöt om tassarna.

Jag vek lite undan lite tvätt och  in med en ny maskin. Ingen yoga i morse då jag tog SOVMORGON🤩

Duschade, klippte och målade alla 20, jag hann precis klart till min första massagekund kom.

Amanda satt och spelade ett hästspel/dataspel och Magnus var ute och byggde på solaltanen till växthuset. Det kommer bli så fint, han är allt duktig den där Magnus👍

Flisan tog lång sovmorgon i morse och vaknade runt 10.30, bäst att passa på nu när sommarlovet är på sista versen..

Alltid trevligt att ha snygga killar på massagebänken🤪och den timman gick som en dans.

Efter det passet var det tanken att jag skulle åkt till Solbacken men jag avstyrde det. Amanda blev glad att jag skulle vara hemmavid, hon tycker allt är mycket bättre när jag är hemma, lilla gumman💋Tryggheten är viktigt..

Jag åkte till Hjo och handlade med Flisan. Vi hade med oss pant som Flisan tog sig an och när jag kom in i butiken så påvisade hon att det var någonting i den ena kassen. Jag kikade ner i kassen och där fanns en STOR spindel. Jag tömde kassen på burkar och tog med den ut på gatan och släppte ut den förvirrade spindeln. Den hann inte mer än ut ur påsen knappt så kom det en kaja och käkade upp den😥så ledsen jag blev. Den sprang allt vad den kunde förvirrad och så blev den en munsbit...

 Det gick som en dans i butiken och vi var snabbt hemma igen. Vi bar in alla kassarna och plockade in i skåp, frys och kylar. 

Jag lagade lunch och vi åt allihop. 

Efter det så tog jag en stund i tvättstugan igen.

Så glad jag är att det har ju ösregnat i omgångar under det senaste dygnet och nu hoppas jag att svampen inte gett upp utan orkar växa till sig, för det är ju ett visst antal liter soppa på g😀

Magnus och Amanda tog hundarna och åkte till eljusspåret i byn och gick med de små medan jag tog emot min andra massagekund. En mycket trevlig kvinna och det blev ånyo en bra arbetstimma.

Vi åt en liten kvällsfika, efter det hade vi familjemöte hur veckan kommer att se ut. Vi hoppas att vi får klartecken till skola i morgon för Amanda.

Heidi är i full gång med att planera kläder till bröllopet och nu är det fokus på tärnorna som gäller. Jag och Flisan tar svängen förbi henne när vi varit på Solbacken.

Vi ska också städa och rensa i hennes garderober inför hösten. 

Nu är det dags för mig att runda av och krypa ner. 

Hoppas i haft en bra dag, en fin helg. 

En godnatt önskar jag er alla.

Kram😘