Fredag 18/8

18. aug, 2017

Tänk, 7:e Augusti 2015 var första dagen på min blogg den jag har skrivit nästan varje dag sedan dess. Älskar att hålla er uppdaterade och att skriva. Idag ser jag att det är 6 besök kvar på min presentation till 120000 besök och min över 170000 besök på mina bloggar, det känner jag mig mycket nöjd och glad över.😀

Idag är jag trött, det har varit varmt ute och segt på jobbet. Sov lite tokigt i natt då det var lite rokad i form av sängbyte...så i natt sover jag i mitt älskade lilla paradis nära naturen.❤

Vaknade halv 7, låg och drog mig en kvart. Gick upp och ner, ja ni vet, kokade ägg som idag blev HÅRDKOKTA och faktum är att när äggen inte blir bra går det stick i stäv med resten av dagen.

Efter frukosten gick jag ut i tomatlandet och gjorde yoga. Så lugnt och tyst...mmm lov´n it.

Duscha och fixa till mig stod på schemat efter det. Magnus kom ner när jag var klar med frukosten och Amanda strax därefter. 

Puss och hej då.

In till Skövde och hämtade upp Heidi. Hon skulle uträtta lite ärenden i Lidköping, Nille b,la.

Någonstans innan Skara kom jag på det -de har fundrat på utgångsmusik och då kom det till mig...JIIIHAAA!🤪Underbart, yes!

Jag hjälpte henne att välja rätt färg på ljus och servetter, fint blir det🙃Viktigt för en mor att få hjälpa till såklart.

Gunilla en fin vän till mig kom med muffins och vi satte på kaffe och fikade med Heidi innan hon åkte tillbaka hem.

Dagen förlöpte och visst är det trist när det är lite att göra men så är det då och då. För bra väder och jippo utanför staden så det var lite väntat.

Jag låste butiken 18 och gick till bilen. Så varmt det kändes, lite för varmt med byxor..

Stannade till på Sörboden och hämtade ut kryddor och olja. Hem ljuva hem, Amanda öppnade och vi pratade igenom dagen. 

Magnus hade byggt på altanen större delen av dagen. Ingemar-Signes älskling kom och hjälpte till med planeringen, tacksam för det😘

Jag värmde lite biff mm sedan middagen igår och vi satte oss ute på altanen, superskönt. Amanda tjatade om film och fredagsmys och hon fick stilla sig en smula.

Magnus hade ringt och roddat med skolan och då det saknas liten bit i detta pussel så blir det ingen början för henne på måndag men tisdag lär bli hennes första dag🙃

Magnus och jag pratade igeon helgen. Jag jobbar i morgon på La Classe och ett möte med olja efter det sedan kvällen fri.

På söndag har jag två massage inbokat samt att det blir ett besök hos mor och far.

Måndagen var tänkt att viga till skolan med Amanda men då Flisan har studiedag och det inte är riktigt klart med skolan så blir det tjejdag hemma.

Nu sitter vi och ser film, äter chips och choklad, FREDAGSMYS🙂

Det blir rätt så tidig kväll idag, eller ja kanske inte. Jag och Magnus ser nog en film när Amanda lagt sig. 

Hoppas  ni alla haft en bra vecka och har en härlig kväll. Vi har haft en bra vecka och ser fram emot en helg med lite tid tillsammans.

God natt när det nu blir och sov så gott.

Kram💋