Torsdag 17/8

17. aug, 2017

Mörkret har nu infunnit sig här hos oss på Djursätra. Vi sitter i Tv-soffan och Amanda kikar lite på film med oss innan hon ska i säng. Jag bloggar men har ett öga även på TV🤪

Hon har varit med Magnus på jobbet i dag då jag har arbetat hela dagen, skönt nu när skolorna startar så man får struktur på tillvaron👍

Vaknade strax efter halv 7. Eftersom Heidi skulle komma på frukost så gjorde jag yogan innan jag duschade och fixade frukosten, lite spegelvänt, tur man är flexibel.

Äggen blev...TOPPEN!

De små fick frukost och höll på att äta när jag hörde Heidi komma, hon fick vänta utanför tills Ada och Signe var klara så inga tokigheter skulle uppstå för oavsett om de är bästa polare annars så när det gäller mat är det på liv och död som gäller😙

Vi åt och pratade igenom dagen och nästa vecka. Vi behöver en hel del mor-dotter tid💋

Jag lämnade Djursätra och stannade till på en kopp kaffe och kramar i Skäggatorp hos IDUN som strax ska bli storasyster, inte långt kvar nu tills det är dags..

Idun var så kramig idag ÅH vad söt hon är och så mysigt det är med små mjuka mulliga barnarmar om halsen❤

Fint väder även idag och det kändes skönt då vet man att det är mer folk i rörelse. 

Idag var det mer livat generellt och kassan blev bra. En hel del härliga möten minst sagt😀

Nöjd med dagen låste jag butiken och gick rakt över gatan och mötte upp en trevlig kvinna som jag träffat i butiken idag. Så nu har ytterligare en person fått möjlighet till förbättring🙃

Tänk hur detta fungerar egentligen, en matsked-eller lite mer eller lite mindre kan göra så STOR skillnad på sikt, DET är så häftigt. Det ska bli så intressant när jag ska få ta alla dessa test 2 för/med mina kunder och SE vad som hänt..längtar.

Jag kramade om denna rara MC burna kvinna och styrde kosan hem till mitt älskade hem. Amanda och Magnus hade precis kommit hem och de små hade fått mat och var ute på skäll och kisspaus.

Saknar Flisan, hon är hos Niklas och det är tomt utan henne🤔, men, hon kommer på lördag igen❤

Jag körde igång med middag. Kötttfärs av rådjur hade tinat i kylen och jag gjorde grönsaksbiffar med paprika och lök. Jag kokade våra morötter som jag skördat igår kväll, samt det blev en grönsallad till detta. Amanda såg lite förvånad ut över kvällens middag men, hon lär vänja sig.

Det var så gott..visst kan jag säga det- JAG ÄLSKAR MIN MAT🤩

Jag röjde upp i köket, gav hamstern knäckebröd, gurka och sallad. Den är lite skygg men det går säkerligen över det med snart.

Så när allt var undanstökat hjälpte Magnus Amanda med tandborstning och lotsade henne som man får göra med ungarna så det blir som det bör/ska vara med alla kvällsritualer.

Så nu sitter vi här och Amanda ska strax i säng. Jag och Magnus sitter nog uppe en stund till och umgås.

I morgon är det en ny dag, det ser jag stort fram till och det är Lidköping även i morgon. Magnus är ledig och ska fortsätta bygga på altanen.

Nu önskar jag er alla en forstatt fin kväll och en kommande god natt.

Natti

Kram😘