Onsdag 16/8

16. aug, 2017

I dag har jag varit i Lidköping och jobbat och det har varit torghandel och en del folk i rörelse. Det märks dock att semestrarna är över och folk har gått tillbaks till sina arbeten.

Jag är inte enbart butikssäljare utan mångsysslare och det innebär att man är lyhörd för folket mer än enbart vad det söker i butiken. Idag kom det in ett par trevliga damer, mor och dotter. 

Väl i kassan så kom modern att prata om värkproblematik som hon haft en längre tid och självklart frågade jag försiktigt. Det resulterade i ett varmt samtal och vi ska ses i morgon igen av flera skäl, jag är så glad att få möjlighet att möta människor som delar med sig av sitt. Jag delar mer än gärna med mig av det jag kan och tillsammans kan det på sikt bli riktigt bra💋

Vi sov i mitt älskade växthus i natt och det regnade större delen av natten och stundom så kraftigt att jag hade svårt att sova. Mysigt förvisso men..

Jag vaknade strax före 6 och gick in. Tog med mig Ada in, hon är 200% mammegris så ingen idé att låta henne vara kvar därute inte..

Frukost blev det till de båda små för Magnus kom in för ett besök på toa och hade med sig Signe in. Han lade sig uppe i sängen. Amanda sov gott mer än en timme till därute🙃

Jag åt frukost och ja visst blev mina ägg suveräna även idag.

Yoga inne i musikrummet eftersom det var lite upptaget där ute.

Underbart i vanlig ording och välbehövligt. Även yoga/streching är något för alla och även det en peronlig investering, så oljan/Extend/yoga är en bra pensionförsäkring🤩designing good life👍

Amanda vaknade och var fortfarande lite sömning, hon lade sig på soffan i whiskeyrummet. 

Jag duschade och gjorde mig klar, åkte tidigt. Kaffe, och nödvändig pratstund hos Annelie. Vi har inte träffats på ett tag så det fanns lite att ventilera.

Låste upp butiken 10, mötte kvinnan i butiken rakt över gatan med Odd Molly kläderna, vi samspråkade lite, en trevlig kvinna🙂

Relativt lugn dag, hängde BH i storleksordning, lite småplock som det alltid är.

En kär vän i Lidköping kikade in och hon återkommer i morgon. 

Varmt ute och även inne, gammalt trähus utan syre känns det som🤒

Jag låste kl 18 och åkte på ytterligare ett kafferep. Skulle visa ett testsvar och fick kvällsfika och det var mysigt. 

En skön sommarkväll, njutbart att kunna köra hem i dalande kvällsol. 

Väl hemma mötte mig en nyduschad tös samt en arbetsklädd man. Kände mig välkommen hem💋

Jag vattnade tomaterna och plockade lite med lite smått och satte mig sedan här i soffan för att delge er dagens avsnitt och strax är det avklarat. 

Nu blir det en runda i damrummet innan jag kryper ner hos min man och en strävhårig tax. Misstänker att Signe kommer hon med snart därefter..

Hoppas ni alla haft en bra dag, det har jag haft även om jag varit lite trött.

Nu så säger jag godnatt.

Kram😘