Måndag 14/8

14. aug, 2017

Sen är timman när jag äntligen slår mig ner i TV-soffan med min dator. Magnus har lagt sig, han ska upp i natt för att arbeta och Amanda har ochså somnat. Hon var mycket trött efter en dag som varit påfrestande.

Vi kom hem ca 19.30 i kväll och då var Heidi, Carl, Eddie och Edvin hemma och hade köpt glass och dukat fram kaffe mm. Vi firade Edvin som fyllde år i går❤Mina fina älskade barn, så stora de är allihop, hjälp vad tiden går. Så ycklig och tacksam över dem alla.

Jag vaknade runt 7 i morse, jag smög upp och började pyssla med frukosten. Saknade allt min crunchy😙men, äggen blev perfekta och det är ju så viktigt.

Amanda och Magnus fick fördelen att komma upp till dukat bord.

Efter frukosten hjälptes vi åt att plocka ihop allt, städa och packa in i bilen. Vi åkte och lämnade in nyckeln och så körde vi ner till Örbyängar.

Det var nästan blå himmel och ca 20 grader så helt perfekt för min smak.

Stenar, stenar i mängder och jag hittade några som kändes bra i handen till massage😀

Amanda och Magnus badade och jag hade superlyxyoga, havet, solen och stranden MEN fel byxor..tur det är strech i nästan allt nu för tiden.

Magnus hade en tid att passa i Falkenberg så vi rundade av strandlivet och begav oss norr ut.

Vi stannade till och lunchade och sedan in till centrum där Amandas vänner kom och mötte upp. Hon blev glad🙃de hade en present med till henne och de hade en rolig stund tillsammans. En utav flickorna ville komma upp till oss en helg snart och självklart är det inga problem👍Jag satt och kopplade av när Magnus gick på mötet och som jag misstänkte var han relativt snabbt tillbaka. Det utföll sig precis så som vi hade förväntat oss, käre barn..

Vi mötte upp S och det bestämdes slutligen att vi kunde hämta lite saker åt Amanda.

Det var en stor lättnad att lämna kustremsan och köra innåt landet.

Det var så underbart att komma hem, det tyckte vi alla💋

Vi fikade och pratade bröllop. Edvin blev glad över sina presenter som detta året gick i ett sportigt tema.

De övriga åkte hem och jag hjälpte Amanda att göra rent hamsterburen. I morgon ska vi köpa lite sand och lite sådan som behövdes till den lilla sötnosen. Den har nu fått första parkett nere i tvättstugan med utsikt mot trädgården.

Amanda och jag har fulltecknad dag i morgon. Vi ska åka med Heidi och kika på kyrkan och bygdegårdar. Det finns några alternativ men det lutar helt klart åt Berg där vi hade vår fest.

Vi är så glada för gissa vilka som ska spela även på detta bröllop? Jippieeee🤪

Nu har jag röjt upp i kök och tvättsuga, huset är tyst och lugnt. Borta bra men hemma bäst, DET stämmer väl.

Hoppas ni haft en bra helg inkl denna måndag, det har jag haft- lite skavsår här och var har det förvisso varit men av förklarliga skäl😮

Nu ska jag besöka damrummet och göra kväll.

Godnatt mina vänner och sov så gott😘

Kram