Söndag 13/8

13. aug, 2017

Lite frustrerande kan man säga när jag just tryckte på SPARAknappen av dagens kapitel och ALLT försvann.😠Delar ju mitt nät som jag har på mobilen och det brukar fungara fint men just i kväll gick det år skogen.

I dag har det varit födelsedag för min yngste son Edvin, jag vaknade runt 6 tiden i morse och skickade ett sms. Vi ska fira honom i morgon kväll när vi kommer hem.

Jag låg kvar en timma och kikade igenom FB mm sedan kokade jag ägg och bryggde kaffe. 

Väckte lilla familjen, dagen var solig men blåsig. När frukosten var avklarad tog Magnus över köksarbetet och jag utförde mi yoga, självklart var yogamattan med😀

Dusch och kvinnligt fix, mer kaffe sattes på och så blev det en kopp ute i solen på altanen. Den var i relativt lä läge för blåst har det gjort idag.

Eva-hon som är mor till två av Magnus barn Frida och Sebastian kom med Frida. Vi skulle ha med oss henne idag på våra utflykter. Vi pratade lite och drack klart vårt kaffe och efter det bar det av till Helsingborgs terrarium. 

Ett bra planerat ställe med många fina djur och en del djur fick vi tillgång till att se väldigt nära. Det finns en filmsnutt utlagd på FB där ni kan se vad för sort djur jag fick glädjen att mysa lite med idag❤personalen var mycket tillmötesgående då de erbjöd sig att komma med lite "godis" att locka till sig dem.

Ett par härliga timmar i djurens värld.

Vi åkte därefter till hamnen och parkerade bilen och löste biljetter till Helsingör. Det blev en gungig båtresa då det blåste rätt så rejält idag.

Väl framme åt vi lunch på ett ställe vi varit förrut. Amanda var mycket nöjd med sitt val av lunch🙃

Frida ville gå igenom ett varuhus, något som var viktigt käslomässigt för henne och självklart hängde vi på- Amanda såg då en häst som blev dagens gruff, slutligen efter många om och men löste det sig om än med både gråt och tandagnisslan😙

Örbyängar var nästa stopp och där fick jag min energi påfylld. Den absolut bästa stunden på hela dagen och så oerhöt väl behövlig. Jag och Frida spakade av oss skorna och det var underbart🤪

Jag hittade både stenar med hjärtorm och till min gryta därhemma, perfekt.

På rygg i RÅÅ var allt jag behövde där och då, jag och stenar- en perfekt match❤

Vi släppte av Frida hemma men vi hängde självklart med in och hälsade på Sebastian och även den glada hunden Polly. Eva var på väg ut med dem ut och in till city för att leta upp några Pokemon🤪

Kaffe med dopp blev det hos Mats och Pia- Pia är Magnus syster. De har haft en vattenläcka i köket i sommar och det kan man ju bergipa att det har varit allt annat än kul..

Lite kvällsmat i den morderna lägenheten. 

Amanda ligger nu och sover nyduschad och trött efter dagen, jag har snart skrivit klart för andra gången och hoppas det går vägen nu.

Hoppas ni haft en bra dag, det har vi haft om än lite störningar. Vi har lite att jobba med med start i morgon. Det blir nämligen ett stopp i Falkenberg i morgon på väg hem..

Härmed säger jag godnatt till er alla, sov så gott.

Kram💋