Lördag 12/8

12. aug, 2017

Havet gör så stort intryck på mig, det gör mig upprymd, sentimental, ledsen, förskräckt, det lugnar, väcker starka känslor på de flesta plan och fyller på lite olika depåer.💋 Vi är nere i Helsingborg och har varit på stranden inne i staden samt RÅÅ vallar. Jag hittade två stenar, jag hittade tusentals stenar men endast två som får följa med hem.

Det småregnade och blåste så den där härliga känslan inföll sig aldrig🤔MEN vi gör ett nytt försök i morgon då har de lovar halvklart och 18 grader😀perfekt!

Vi kom i säng rätt så sent igår, det var en mycket trevlig kväll och jag lärde Amanda att bugga lite vilket hon tyckte var oerhört roligt. Hon blev även stort förvånade när hon fick se sin pappa dansa med mig, vilken lycka.

I morse vaknade jag strax efter 6 men somnade om en timma. 

Frukosten serverades till de små pälsbeklädda damerna och när de var ute och nosade över våra domäner dukade jag fram frukost till övriga familjen. I dag tog Amanda oljan utan vare sig juice eller yoghurt, stående ovationer🤪

Jag duschade, bäddade, packade och de andra bidrog med lite av varje och Magnus och jag hann även beställa kryddor från Alpnäring innan det var dags för oss att bege oss.

På väg in till Skövde släppte vi av Flisan hos Viktoria för lite support med hennes och Rikards barn.

Efter det handlade jag lite på Kvantum för mor och fars räkning samt hämtade ut lite på apoteket.

Vi åkte till Solbacken, jag städade och Amanda och Magnus gick långpromenad med de små. Mor och far mådde rätt så bra och det känns alltid skönt.

När jag var klar lämnade vi kvar Ada och Signe där och styrde kosan ner mot Helsingborg. Vi stannade till i Värnamo och åt skräpmat samt tankade.

Väl nere åkte vi till den lägenehet som vi hyrt i ett super modernt bostadsområde. Inte min grej alls men fräscht och snyggt👍

Vi trotsade regnet och tog oss ner till stranden och kände av känslan bara att vara vid havet, underbart...frihetskänsla.

Till ICA maxi och handlade, där stötte Magnus på en skolkamrat och troligtvis en blivande kund. Vi ska höra av oss till henne i morgon för vi vet att oljan kan göra gott i kroppar med fibromyalgi 🤩

Ner till lägenehet igen och Amanda var ivrig med det mesta. "Hon" har köpt lördasgmys mm och nu har vi ätit och sitter och umgås och tar det lugnt. Tyst och harmoniskt..vi ska strax spela ett par rundor Yatzy innan vi ska lägga oss, det blir tidigt i säng i kväll.

I morgon är det nya äventyr och vi ska träffa Magnus ex Eva och de andra barnen🙃en sväng till ett Helsingborgs terrarium mm.

Hoppas ni haft en bra dag, det har vi haft och vi ser fram till en ny härlig i morgon. Amanda stortrivs och det är vi glada över.

Nu ska jag runda av här och tillönska er alla en fortsatt skön kväll.

Hörs här i morgon igen.

Natt natti, kram😘