Torsdag 10/8

10. aug, 2017

Japp, då var det dags igen för att inta soffläge. Hade tänkt mig att sitta och njuta ute i orangeriet men jag blev lite sen med alla sysslor denna afton.

Det har varit en fulltecknad dag, massor har jag gjort och det har varit så kul. Dessutom har jag njutit i fulla drag över att strosa omkring ute på de stora klöverfälten runt kring gården, en underbar frihetskänsla❤

Hur har ni haft det då?

Vaknade ca 7, gick upp och ner 🤪hur tolkar ni det tro?

Frukost med hela familjen och Carina i Vara..LIKA perfekta ägg i morse med😀

Efter vi plockat bort så gick jag ut i mitt hus av glas och utförde min yoga. Så skönt, så viktig.

Väl inne igen, höll Magnus på att bädda och Amanda var klar. Hon är så söt och frågar mig en massa saker..jag nynnar på -Börja om från början, börja om på nytt, trallalalalalla--

Jag hade boka en tid för Amanda att klippa sig och Magnus tog med henne in till Skövde. De skulle köpa lite suddgum och grejer till hennes skrivbord samt plintar till det kommande soldäcket. Mycket nu..

Under tiden satte jag på en maskin tvätt, umgicks med Flisan och tog emot mina Hotstone kunder. 

Så skönt att ge massage med dem.

Kaffe och lite hårda ostsmörgåsar inmundigade vi tillsammas i vårt trevliga kök med mina kunder efteråt. Kundvård på HÖG nivå.💋

Magnus tog med Amanda på jobbet idag då jag hade fulltecknad eftermiddag och lite egentid med lilla(stora) Flisan.

Vi skulle göra stan och shoppa lite inför skolstarten samt inhandla lite nytt till Amanda som inte hade så mycket med sig.

Det blev en ny garderob till den yngsta och en hel del till den näst minsta. En fin skrivbordslampa mm. 

Var på Kicks och köpte en parfym till mig själv- en liten present till mig själv då jag gjort ett bra arbete i sommar🙃

Då stötte jag på en kär gammal väninna som var i stan med en väninna. Våra flickor lekte (och bråkade) som barn, ja vi har haft många upptåg tillsammans.

Vi tog oss tid, satte oss ner och pratade lite och vi ska snart ses igen av flera olika anledningar, superkul👍

Efter att vi var klara begav vi oss fullastade hem till två glada laxar, taxar🤪

Jag hann packa upp och göra i ordning massagerummet på nytt och så kom min kvällskund.

Det värmer så gott inombords, hon har kunnat cykla nästintill obehindrat sedan förra veckans massage, hon blir rörligare undan för undan, DET är lycka det.

Jag har idag pratat med min chef på Maxmode om höstens planering av schema och allt verkar passa bra ihop resten. Har ju mer än ett kall..

Jag har pratat med Heidi, de har varit och kikat på ringar, brudklänning det blir i början av September och då blir det nog så att jag hänger på.

Edvin, min yngste son fyller år nu på söndag, jag är i Skåne då men vi ska fira honom på måndag. Köpte även present till honom idag💋

Efter det att min kvällskund gått hem hjälpte jag Flisan med att sätta i en hårtoning, vattnade mina söta tomater, körde i gång en maskin med handdukar och slutligen landade bakdelen mjukt här i TV-soffan.

Ledig dag..NÄÄ verkligen inte ledig och soffläge men ledig från "mina" butiker och BARA kört mitt eget idag, det är riktigt roligt.

Nu ska jag ägna en liten stund åt Flisan innan det är tid att lägga mig. I morgon är jag ledig och då har jag en hel del att bestyra, plus att jag har tänkt mig en runda till skogs. Har ju en hel del soppa att tillaga inom snar framtid.❤

Hoppas er dag varit till belåtenhet.

Nöjd avslutar jag nu dagens kapitel.

Godnatt mina vänner, kram😘