Onsdag 9/8

9. aug, 2017

Åter kväll här på gården. Vi har nyss kikat på en familjefilm PUP STAR men vi rundade av nu 21,30. Vill att Amanda ska börja få igång rutiner inför skolstarten. Sommarlovet drar ju alltid med sig oregelbunda tider både vad det gäller att komma i säng och gå upp så nu är det dags att återgå till det normala.👍

I morse vaknade jag tidigt i morse, jag gick upp och löste frukostbiten både för mig själv och de små. Ägget blev så krämigt och perfekt.🤩

Amanda vaknade och kom ner till mig när jag hällt upp morgonkaffet. Hon har blivit duktig med att ta oljan och har försått att den är viktig. Vi pratade massor, hon har verkligen behov av det tösen.

 Vi flyttade in i musikrummet och jag gjorde min yoga och Amanda ville titta på. Hon frågade mig om det program som jag kommer att vara med i nu i höst och hade så många frågor😀lustigt nog så fick jag ett mail senare under dagen från producenten att jag kommer att få alla avsnitt på DVD, superkul🤪

Jag duschade, bäddade och fick igång Amanda, hon är duktig och tycker det är bra att allt organiseras, hon mår bra av det precis som alla andra.

Flisan vaknade och vi pratade igenom dagen. Hon skulle ju vara hemma idag och vara sällskap till Amanda medan vi jobbade.  

Det ösregnade i morse och tur hade jag för nar jag skulle gå till bilen så häll det upp. På väg in till Skövde så började det igen. 

Maxmode var det som gällde idag och de två första timmarna var det öde, men jag hade allt att göra ändå. inventera, skylta om mm.

Heidi ringde och ville prata meny och drickaförslag till bröllopet ❤

Rätt så nöjd med dagen räknade jag kassan och stängde butiken 18.

Jag åkte hem, potatisen var på och jag stekte fisk och gjorde en underbar sås. Eddie var hemma och hälsade på. 

Vi åt och trevligt med allt fler kring matbordet. Såsen fick högsta betyg och ja, det är en utav mina stoltheter. Men så enkelt det ändå är att få det gott med med små enkla knep, slurp så var byttan tom🤪

Eddie åkte hemåt, vi röjde upp i köket och det blev dags för kvällsrundan med de små. Amanda ville gå den numer vanliga rundan och det funkade bra om än lite blötare än vanligt, det har faktiskt regnat idag.

Film och mys med alla flickor och så fadern. 

Nu har Amanda lagt sig, Flisan ochså. Ada och Signe ligger och snusar brevid. Jag och Magnus ska se ens stund på en film innan vi lägger oss.

Skönt med en stunds avkoppling och bara vara innan man lägger sig.

Dagens bild är från den herrgård där jag växte upp- Klagstorps egendom i militär regi. Det var den även då när jag bodde där. Far min har ju varit yrkesmilitär så det var givet att vi fick bosätta oss där ute. Jag åkte förbi där förra vecka och stannade till och insöp lite nostalgi.

Hoppas ni har haft en härlig dag och visst har vi väl alla dansat regndansen av glädje💋

Lägger denna dagen i mappen "bra dagar" och önskar mig en lika bra i morgon. Nu har jag ledigt i 6 dagar, JA en minisemester MEN jag jobbar ju lite med mitt eget. massage och Zinzino såklart.

Natti natti

Kram💋