Tisdag 8/8

8. aug, 2017

Jag hade svårt att somna i går kväll. Inte förän efter 02 tror jag det va. Så mycket tankar och funderingar som far runt och visst kommer det bli rätsida på allting i slutändan men det krävs en hel del på alla plan. Detta som sker nu skulle skett för tre år sedan när vi var på väg upp hit, något kom imellan och detta läge känns oundvikligt.

Åh så underbart det var med yoga i morse ute i växthuset som nu mer ÄR ett orangeri med värme😀 Det finns el och lampa som ni såg i går och massor med så ljuvligt söta tomater. Har inte smakat så goda💋Ska spara från från dessa så jag kan sätta nya nästa år och driva upp. Nu vet jag hur det fungerar och det kommer än mer roligt då när man kan. Gurka får det bli och paprika har jag tänkt. 

Morötterna är underbart krispiga och har en helt annan smak än de man köper i butik. Jag satte så många och i morgon kväll ska jag gräddstuva några.

En underbar kväll, med ljuvlig temperatur, en sådan kväll som nu har det inte varit så många av i år. Ljumma kvällar är det allra bästa med sommaren tycker jag.

Vaknade 7, upp och gav de små mat. Amanda sov hela natten i sin säng vilka framsteg hon har gjort på bara några dagar, vi är stolta🤩

Eter min frukost gick jag ut i det underbara och njöt en stund, Signe var med mig ut och ville promt hålla sig på yogamattan.

Jag hängde ut sängkläderna och duschade. En runda i damrummet och så var det klart. 

Magnus hade satt på kaffe och vi tog en kopp tillsammans innan jag for. Flisan kom ner och kramade hejdå och Amanda kom rusande och ville vara med.

Jag låste upp butiken idag och det blev en lugn förmiddag. Det kom ett stort ställ för halsband som jag i ordningställde samt massor av fina smycket från Pearls for girls och Lotta design.

Rara Solveig kom in och backade upp så att jag kunde gå ner till Hanna och klippa topparna. Hon gör det så bra🙃

Solveig bryggde kaffe och vi hann sitta ner alla tre och prata när jag var klar, det var mysigt att hinna umgås, arbetskvalitet.

Butiken var ordning och kassan var en bra bit över budget när jag låste och begav mig hem. 

Magnus hade värmt rester och jag hhämtade in tomater och morötter, vi åt ute på altanen, mmmm, SÅ njutbart, underbara smaker, ett gott vin till det. En perfekt middag.

Vi plockade undan och fixade köket. Amanda ville gå samma kvällspromenad som vi gick i går kväll och gärna för oss. 

När vi kom in badade Amanda och Magnus gjorde sig klar för att sova. Han jobbar i morgon och jag med så flitiga Flisan ska vara hemma och stötta upp. 

Flisan är inne i Skövde hos en skolkamrat från grundskolan och kommer hem om en timma. Jag är lycklig över att hon börjar bli stor och kan vara till god hjälp. Men som jag skrev en annan dag att visst önskar man att de var små ibland så man kunde gosa med dem och ha dem till hands..

Man får vara lycklig, glad och tacksam över den tid man fått med dem, den tid man får med dem nu är ju bonus❤

Nu ska jag ägna resten av kvällen med att förbereda vad jag ska beställa för kryddor till skördefesten och lite annat som ska till allt annat som ska hända nu i höst. Som jag skrev igår..det blir en intensiv höst...och jag ÄLSKAR ju hösten🤪

Hoppas ni alla haft en fin dag, det har jag och nu mina vänner önskar jag all er en god natt😘

Kram