Fredag 4/8

4. aug, 2017

Snacka om snabba ryck, jag är verkligen effektiv och snabbare shopping än idag har jag aldrig varit ute på🤪Jag var i god tid tid city i Lidköping i förmiddags och en utav de närliggande butikerna hade redan ställt upp dörren. Ja redan och redan 13 minuter i.. Jag kikade in och frågade om hon hade öppet och DÅ tog jag tillfället i akt. REA på Odd Molly och då var saken klar. På 9 minuter lyckades jag hitta 5 överdelar, ett paraply och ett par byxor plus en scarves. Kvinnan i butiken var gullig och behjälplig, jag berättade för henne att jag jobbade i butiken intill. Jag bad också om ursäkt över att jag inte hann hänga upp de kläder jag provade som inte passade men hon sa att självklart var det ingen fara. Hon hade aldrig sett någon handla så snabbt och beslutsamt med ett så bra resultat🙃och jag tror henne.

Nöjd låste jag upp "min" butik när Rådhusklockan slog 10.

Jag vaknade ca halv 7 idag , det hade regnat i natt och det var verkligen skön luft i rummet. Jag gick ner och kokade ägg, gav de små mat och Magnus kom ner och åt frukost med mig. Amanda väcktes, och tidigt åt vi tillsammans. 

En solig morgon, gräset glittrade och det var härligt ute, Ada trippade lite annorlunda när det var vått i gräset, såg så gulligt ut. Jag vattnade tomaterna som behövde en skvätt för att klara dagen.

Jag duschade och gjorde mig klar för avfärd. 

Magnus skulle in till Skövde för att köpa elkabel till lusthuset, gott att kunna ha ett element samt belysning därute.

Morgonkaffe hos Annelie kl 9, idag blev de knäckemacka med ost och gurka. Ett knaprigt bröd, supergott. Vi pratade om saker som verkligen är "på tapeten" och mycket som kommer ta lång tid innan det reds ut.

Ner till city och Odd Molly💋äntligen SHOPPING!

Lite mer folk i rörelse idag och det var trevligt såklart. Det är just det som är extra trevligt med detta yrke.

En kvinna tackade för att hon fick träffa just mig😀det kändes fint.

Jag låste butiken och åkte hem till mitt älskade Djursätra. 

Heidi och Wera var hemma, de hjälpte Magnus göra Tacos. Det var dukat i matsalen.

Flisan var kvar i stan hos Emmelie. Det var längesedan hon sov över hos någon vän så kul att hon passar på nu under lovet.

Vi åt och idag åt jag faktiskt lagom. 

Carl hade varit på ett tidigt kalas och var tillbaka runt 20.

Vi hjälptes åt att duka av och Heidi och Carl åkte hem till sitt.

Jag vek torr tvätt och Magnus och Amanda gick ut med de små.

Nu sitter vi uppe, strax läggdags. Amanda spelar ett nytt spel hon fått idag, jag skriver dagens story till er och Magnus kikar på något på Youtube. 

Jag jobbar i morgon, Maxmode i Skövde-halvdag. Efter det lite Zinzino på hemmaplan.

Nej, nu mina vänner ska jag runda av här och ta en runda in till damrummet. 

En fortsatt skön fredagkväll önskas.

Godnattkram till er alla😘