Torsdag 3/8

3. aug, 2017

Idag är känner jag mig nöjd och oerhört glad. Min massagekund hade med sig en vacker bukett från en härlig väninnan och hennes man som på så vis visar sin uppskattning på min arbetsinsats med Zinzino. Sådant värmer stort❤

REGN har kommit från himlen i stora mängder, detta känns nästan som ett naturfenomen och mer än välbehövligt, tack för det SMHI.

Imorse vaknade jag 03,30 och det var flera månader sedan jag vaknade så tidigt. Oljan gör att jag sover bättre, fungerar bättre generellt. 

Mycket funderingar just nu som jag vet påverkade min sömn, ett visst frieri mm😀

Flisan sov hos mig i natt då Magnus och Amanda låg i gästrummet.

Slutligen gick jag upp strax efter7 och matade de små och Signe var inte särskilt förtjust över att bli våt om tassarna då gräset var fuktigt av nattens regn.

Jag fixade köket som såg ut som ett mindre bombnedslag efter middagen i gårkväll, jag åt fruksot, bäddade och gjorde en nedkortad version med yoga. 

Dusch och fix, efter det bar det av till Lidköping. 

Idag var det verkligen folktomt i butiken. Klart att det var lite strökunder men ingen dag man blir fet på..som tur var hade jg fullt med varor från AVET så jag har galgat trosor som huvudsaklig uppgift idag.

Jag låste butiken kl 18 och som tur var fanns det ett paraply på jobbet som jag lånade för det ösregnade. Det gick fort hem, inte så mycket vatten på vägarna som tur var.

Min massagekund hann före mig, hon stog och väntade på mig med blommor. Hon var sändebud då jag fått blommorna i tisdags men de blev kvarglömda..

Fakstiskt skönt att bara svida om och utföra en timmas massage, så avkopplande.

En kram och hejdå, ny inbokad tid och hopp om reducerad värk fram tills dess.

Magnus dukad fram lite kvällsmat och vi åt, skönt att sitta ner och bara vara en stund. 

Flisan är i Skövde hos en skolkamrat och ska sova över, Amanda sitter och ritar, Magnus kikar på FB, Ada och Signe sover i soffan vid varsin sida av mig och jag skriver ner dagen som gått.

Nu ska ja ägna en stund åt att vara social.

Hoppas ni haft en bra dag, kanske ni börjat jobba igen..

Jag åker till Lidköping i morgon igen och återkommer här i morgon kväll.

Må så gott tills dess.

God natt💋