Onsdag 2/8

2. aug, 2017

Stort Grattis till Carl Granfors som idag friade till min äldsta dotter Heidi, vilken lycka❤Carls mor Ann och jag har inte hunnit smälta detta men kommer snart att smälta samman i släktens band. Vi har hållt festlig middag här hemma på Djursätra och det var enormt välsmakande och vinet var perfekt. Jag lyckades välta omkull både det mousserande vita vinet samt ett halvt glas rött. Hur nu detta gick till har jag faktiskt ingen aning om men jag skyller på lyckoRUS🤪

 

Vaknade halv 7 i morse av att lilla Flisan kom in till mig och var lite mammig💋Det uppskattas såklart nästan oavsett vilken tid på dygnet det än må vara. Vi gosade lite med Ada och Signe och skojade på vårt vis om ditt och datt.

Jag gick upp och gav de små frukost, sedan kokade jag ägg och satte fram frukost till samtliga. Magnus kom ner när han kände doften av nymalt, nybryggtkaffe tror jag, han fick till uppgift att väcka de sovande flickorna.

Vi åt frukost tillsammans🤩Vi pratade hur viktigt det är att just äta frukost och hur viktigt det är just VAD man äter..

Yogan blev inomhus idag. Jag drog ju över tiden vid frukostbordet och då krympte tiden i andra ändan, märkligt..

Flisan var med mig på halva passet men orkade faktiskt inte mer. Hon insåg vad yoga faktiskt innebär och det är inte bara bara.

Jag duschade och fixade till mig i damrumet. Magnus bestämde sig för att ta med Flisan och Amanda till badhuset i dag och så blev det. Jag åkte in till jobbet och var på plast 9,45.

Idag var det lite lugnare i butiken kundmässigt så jag passade på att stuva om i hyllor och hängde om nästan hela butiken. Faktum är att sådant tröttar mer än att ha butiken full med kunder. Helhetstänket med färger, vilka plagg som passar ihop med vilka mm, men jag blev rätt så nöjd😀

Jag slutade 16 idag och begav mig till Loringa till en vän från förr. Vi umgås i perioder🙃En människa som alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta av flera olika anledningar.

Vi fikade och det var så gott, jag var så kaffesugen då. Rara blommiga muggar med lila/rosa blommor. En trevlig pratstund och vi bokade in en ny "date"👍

Så bar de av hem. Heidi hade SJÄLVKLART messat mig under eftermiddagen om dagens stora händelse. 

Magnus hade tänt grillen, marinerat köttet och höll på med salladen när jag kom hem. 

Jag gjorde en kall sås och när allt var klart öppnade Carl det mousserande och Heidi berättade nyheten för familjen💋

Vi skålade, jag hälsade carl välkommen in i vår familja därefter åt vi en superb middag.

Vilken datum det blir bröllop är inte bestämt ännu, det beror lite på när kyrkan de vill vigas i är ledig mm. 

Heidi har ju en önskan om höstbröllop i typ Oktober så det blir antingen nu detta snart, i höst eller nästa höst..gissa vad jag hoppas på?

Vi åt och självklart åt jag för mycket, men oh så gott det var, MUMS! Jag lyckades som sagt välta både glas ett och två med olika innehåll och jag plockade av bordet i en hast och rullade av dukarna. In med dem i maskinen.

Så klumpigt MEN, jag är förlåten, luckoRUS må vara hänt och jag har funderat lite över vad det eventuellt står för.

Calr och Heidi åkte hem till sitt, vi plockade ut i köket. Magnus och Amanda lade sig och ikväll var det lite lugnare kring detta att gå och lägga sig😙

Magnus jobbar i natt och Amanda ska följa med honom eftersom jag jobbar.

Flisan ligger på sitt rum, själv sitter jag uppe Tv-soffan och skriver till er.  Snart ska jag ner till köket och skifta i diskmaskinen och tvättmaskinen. 

Jag blev tillfrågad att laga maten till bröllopet och SJÄLVKLART tackade jag ja till det och GISSA om de ville ha en speciell meny..🤪VAD kan jag inte avslöja än då det faktiskt är hemligt med hänsyn till höstens program..

Nu mina vänner ska jag runda av här då jag har en hel del att bestyra innan läggdags. 

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag och massor med ny energi har jag fått under dagen av flera olika skäl.

Varm kram till er alla, återkommer här i morgon.