Måndag 31/7

31. jul, 2017

GRATTIS och varmt välkommen till ZINZINO😀

I kväll har jag fått en partner, min första än så länge och det känns än mer inspirerande och jag är så glad. Tänk så roligt att kunna få nya arbetskamrater bara så hux flux. Tänk så många hon och hennes man nu kan ge möjlighet till att på sikt må lite bättre, för alla har förbättringspotencial mer eller mindre. 

Jag vaknade 7 i morse, gick upp och gav de små frukost och kokade ägg ( som blev perfekta) jag ville inte väcka Magnus men han kom ner till köket när jag hällde upp mitt kaffe. 

Efter kaffet gick jag ut i min lilla oas av glas där tomater i mängder trängs i stora klasar. De flesta är gröna ännu men många börjar skifta färg🤩Så gott det ska bli.

Efter yogan bytte jag sängkläder, duschade och fixade till mig och var klar att bege mig med lite marginal, en helt perfekt morgon.

Kikade in till Flisan innan jag åkte och gav henne en hård kram.❤

In till La Classe och dagen blev ganska så lugn i sin hehet. Anette var tillbaka och var med mig i butiken. 

Jag låste butiken 18, räknade kassan och åkte hem. Magnus var hemma och Amanda. Han var nere i dag och hämtade henne, de åkte tåg. Hon får åka med honom på jobb de två dagarna som han jobbar denna vecka eftersom jag jobbar alla dagar.

Hemma vid vårt köksbord satt Helena och Kjell, nya bekantskaper som vi lärde känns nu i sommar på en grillfest, superkul. Så många härliga människor som man man träffar på här och där. Många möten tror jag redan är förutbestämt.💋

Kaffe i lusthuset och vi gick igenom Zinzinos funktion. När mörkret föll och fladdermössen började flyga loopar över glastaket välkomnade jag dem in i oljans fantastiska värld.

Lite dataexersice, därefter åkte de nyoljade hem och jag och Flisan åt lite sen kvällsmat. 

Magnus hade lagt sig för flera timmar sedan men Amanda kom ner till oss, hon hade svårt att somna och det kan jag mycket väl begripa att hon inte var trött kl 21.

Med ficklampa gick jag ut och vattnade på tomaterna och det var så skönt ute. Älskar trädgården även i sensommarmörker.

Strax ska jag runda av, i morgon blir en ny lång dag med många roliga inslag. 

Hoppas ni alla haft en fin dag och kan sova gott.

Nu ska jag ställa mig på balkongen här uppe och lyssna lite på nattens rogivnade läten.

Natti natti😘