Lördag 29/7

29. jul, 2017

God kväll. Sen är timman när jag skriver dessa rader och strax ska jag lägga mig. Jag har suttit några timmar och skrivit lite anteckningar, räknat över ekonomin och planerat lite inför hösten. 

Magnus har lagt sig sedan ett par timmar, nu börjar mina ensamma kvällar igen. Helt ensam är jag absolut inte, Flisan är hemma och Ada och Signe ligger i soffan här nere i Whiskeyrummet men mina man sover och visst kan man tycka att det är trist en lördagskväll.🤔

Men det går ingen nöd på mig, inte alls. Jag tycker om att umgås med mig själv som tur är. 

Jag längtar tills kören drar igång, det ska bli så roligt att börja sjunga igen. Man har ju kommit av sig då det blev ett avbrott alltför tidigt i år.

I morse vaknade jag 7, gick upp och fixade med morgonbestyren. Dessa vanliga rutiner som ingår i vardagens hjul som snurrar på hela tiden. Förvisso är det lite avvikelser här och var men i det stora hela ser ju de flesta morgonar lite likadana ut. 😙

Annat var det när ungarna var små då kunde vad som helst hända som gjorde dagens början lite annorlunda än vad man planerat, så är det sällan nu.

Tiden var lite knapp då jag skulle vara på morgonkaffe hos Annelie kl 9 så jag fick avstå min yoga. Tar igen det i morgon bitti😀

Dusch, bädd och fix med frisyr och en lätt makeup, satt i bilen 8,02 och insåg att allt tog 20 min. Bra jobbat👍

Himlen mulnade på desto närmare jag kom åt Lidköping, äntligen regn på g..

Kaffe med dopp och trevligt sällsap i dag med. Inte dåligt, tredje kafferepet denna veckan🤪

Mycket folk i rörelse idag, lördagar är torgdagar i Lidköping. men läget var lugnt i butiken. Jag och Linn hann inventera. Regnet kom😀

Jag slutade en timma tidigare än vad som var tänkt, handlade lite smått på Rusta innan jag for hem.

Väl hemma var mina massagekunder 15 sekunder på plats innan mig. Jag hade tidigarelagt dem. 

Massagen inbringade ett par timmar energiflöde och nöjda glada damer for hemåt. 

Magnus hade kommit hem från sitt arbetspass och hade duschat och gjort sig fin. Flisan likaså. Jag bytte om och så bar det iväg till Hjo.

Det blåste ljumma vindar, riktigt skönt.

Efter middagen tog vi lite glass på Elins glass & fik. 

Hem till Djursätra till glada småflickor. Vi spelade ett par rundor kort innan Magnus lade sig.

Det mörknar mer och mer på kvällarna. Vet inte men känns inte som att jag är helt överens med det🤔Känns som sommaren avlägsnar sig allt mer..synd.

Nu är det dags att runda av, inte det minsta trött men det är ju en nya dag i morgon med en hel del att bestyra.

Hoopas ni haft en skön dag. Många har nog semester nu. Vi har kikat på resmål i kväll, vi ska bara kolla hur Flisan får ledigt från skolan, eller inte..Inte helt enkelt på gymnasienivå.

Önskar er alla en riktigt skön nattsömn.

Kram😘