Fredag 28/7

28. jul, 2017

God afton kära läsare. Hoppas ni har en trevlig/bekväm fredagkväll. 

Sitter i kväll ute i mitt älskade lust/växthus och ska delge er dagens avsnitt ur min föjetong- Livet här och nu. Jag eftersvettas fortfarande efter ett pass på Viking, det första på flera månader. Jag förberedde i morse och DAMMADE av honom och genomgick en menatal förberedelse hela dagen. NU SKA JAG KÖRA IGÅNG🤪och så blev det och konstigt nog blev jag förvånad för jag har ingen dålig kondis. Det kändes bra mycket lättare än sist jag gick/joggade och jag har mina aningar om varför...YES YES👍

Vaknade 7, sängen var tom på den ena sidan och överfull på min sida. Två små sötnosar bredde ut sig. 

Ada gick med mig ner till köket som vanligt - så hon inte missar något🙃

Jag kokade ägg, gav de små mat och släppte ut dem. Signe ville snabbt in då gräset var fuktigt efter nattes härliga regn. 

Jag vek lite torr tvätt och vattnade blommorna. Flisan vaknade och vi pratade lite och gick igenom dagen. Hon skulle vara hemma vid och hålla ställningarna. 

Jag duschade och gjorde mig klar för avfärd till Lidköping.

Karin hade kaffet klart och det var så gott kaffe. Bulle och björnkaka därtill samt trevligt prat. Karin är min vän sedan 30 år tillbaka och hon bor i den lägenhet som jag bodde i när jag bodde i staden. 

Det var jämn commerce även idag och kassan blev bra även denna dagen. Trevliga återkommnade kunder samt en del nykomlinar/turister. 

Jag låste butiken kl 18 och körde direkt hem. SÅ skönt det var att komma hem❤Home sweet home. Min älsling höll på att plocka in torr tvätt i garderober och dammsuga. Värst var han är i farten nu för tiden😀

Lilla Flisan som just var liten idag hjälpte jag att laga lite mat till. Magnus hade redan ätit tidigare när han kom hem.

Tidigt i säng för Magnus då han ska upp 03:30 och jobba. 

Jag tog mig i kragen och knöt på mig joggingskorna och fyllde vattenflaskan. 2,8 km på 30 minuter och det kändes så gott. Inte trött och inget ont någonstans, inte i knät ens. Underbart💋

Magnus lade sig och Flisan var lite sällskapsjuk så nu har hon kommit ut med Yatzy och vi ska spela en stund. Svalt, nästan kallt här ute och det mörknar..mysfaktor hög.

Jag jobbar i morgon 4 timmar, sedan ska jag mysa med familjen. Vi har bokat bord i Hjo och ska ut och fira lite😀

Nu är livet gott, jag är nöjd och tillfreds med det mesta och det känns som fler och fler omkring mig börjar komma till ro på lite olika vis.

God natt önskar jag er alla så "ses" vi här i morgon igen.

Kram 😘