Tisdag 25/7

25. jul, 2017

Så mycket bättre, ja det kan jag verkligen säga😀I kväll mår jag fint igen och det mesta känns på topp. Det har varit en bra dag på jobbet och bra kassa, det gör det hela ännu bättre. Dessutom hade jag Solveig hos mig från lunch och det var toppen.

Vi hade tänkt lägga oss tidigt igår kväll för som sagt, jag supertrött och Magnus hade varit upp tidigt, men när vi tände utebelysningen innan vi skulle lägga oss så blev det kolsvart i hela huset😥vi kikade i källaren och jordfelsbrytaren hade slagit av. Vi testade lite olika lösningar men kunde inte komma på vad som var fel. 

Jag ringde min käre bror och han sa att vi fick skruva ur alla proppar och testa en efter en så skulle det lösa sig vilke utav dem som var " boven".

Till saken hör att vår nya granne hade varit duktig och skurat våra två utelyktor som står på gården, de blev jättefina, han hade även bytt glödlampor. Något hade blivit tokigt i samband med detta, det var rost inuti dem som inte tålde vätan. Så idag fick vi reda på orsaken till detta nattsliga upptåg😙

Vaknade 7, Magnus låg kvar men ville äta frukost med mig vilket han också gjorde. Efter det hade jag en avkopplande stund med yoga bland tomaterna🤪och jag säger det igen, den stunden är så viktig, den gör så gott i kropp och själ❤

Magnus hade en hel del på sin "attgöralista" och det blev en hel del gjort för honom under dagen. B.la att byta nytt däck på MC:n som han fått punktering på. 

Jag duschade och fixade till mig och därefter pussade jag de hemmavarande och for in till La Classe.

Fortsättning på rean och dagen blev god. Inte alls som i går men kassamässigt inte långt därifrån. Solveig kom in vid lunch och skönt att vara två så man hinner med kunderna kvalitativt även om det är rea🙃

Heidi kom in under eftermiddagen och provade lite kläder, min fina tös💋Ibland blir jag nostalgisk, vill ha tillbaka tiden när de var små och inte alls gick ensamma på stan utan jag var med och köpte kläder med och åt dem. Nu är de vuxna och klarar sig på egen hand, nä lite, nä mycket behöver det sin mor alltid, eller hur?!🤩

Jag låste 18 och åkte hemåt. 

Jag hade en inbokad kund 19 och det gick som en dans. Så skönt med avkoppling som massage oftast är för mig mentalt. 

Efter det åt jag en hård macka och ett ägg. Magnus var på väg att lägga sig då han ska jobba i morgon.

Lite godnattsmys och så satte jag mig här i Tv-siffan för att delge er min dag.

Det är så mörkt ute, Augustimörkret är det redan här?😮 Vi ska som sagt se till att det blir el in i lusthuset och så smånigom ett element. Det kommer bli supermysigt att sitta där ute när hösten kommer...längtar.

Nu min vänner ska jag runda av och lägga mig. De andra sover sedan länge. Flisan är i Göteborg hos Nikas ochja, lite tomt är det allt. 

Som det ser ut nu så blir det full rulle till helgen, planen är att Amanda ska komma hit och stanna en vecka. Då jag jobbar får hon hänga med Magnus när han jobbar, enda lösningen och det brukar inte vara några problem mer än att det blir långtråkigt för tösen, men men det var inte heller planerat några veckor med henne då vi inte har någon semester denna sommar så då få det blir så här.

Hoppas ni haft en bra dag i morgon kommer det ju en ny och det ser jag fram till. Jag har 4 dagar i Lidköping framför mig och vi får se vad det bär med sig.

En god natt önskas.

Kram😘