Måndag 24/7

24. jul, 2017

Trött är bara förnamnet. Idag har jag ont i mina fötter och benen värker. Det harvarit starten på slutspurten på rean- 70% och kassan blev mer än bra. Jag är grinig och inte på humör och ska strax lägga mig. Jösses vilken dag!

Jag var ensam i butiken och skulle så vara hela dagen var tanken men som TUR VAR kom Therese och Solveig in av olika orsaker plus Anna från CJAP så det räddade upp tillvaron.

Vaknade 7 idag och gick upp och pysslade med frukost till de små samt mig själv. För själv var jag i morse då Magnus åkt tidigt till jobbet.

Jag gjorde yoga inne idag, duschade och fixade allt som hör morgonen till. Gick en längre runda med Ada och Signe, Signe fick jag nästan bära ut, hon ville verkligen inte gå ut.🤨

I väg in till jobbet, dammsög och startade upp butiken.

Så rullade allt igång och det hopade sig redan från starten. Så kom Therese in och skulle lämna sin lönelapp men fick skicka iväg Patrik för hon stannade kvar tack och lov.❤Hon har semester men stannade och hjälpte mig.

Anna från CJAP kom in då hon hade vägrana förbi och hon fattade galoppen och kavlade upp ärmarna och började vika kläder i hyllorna. En mycket sympatisk och trevlig människa.

Solveigh gick förbi och kikade in och sa hej och hon stannade kvar och löste av Therese.

Så klarade vi skivan bra även idag och under eftermiddagen planade det ut. Supertrött men nöjd med dagens siffror låste jag butiken strax efter 18.torias moder kom förbi butiken. Hon skulle kika på någon klänning mm. Hon åkte med mig hem till Värsås, vi fortsätter provningen i morgon. 😀

När jag kom hem gnällde jag lite, behövde en kram och lite "stackars dig".. Magnus var hemma och hade haft en oerhört lugn och mjuk start. Till skillnad från mig hade han mest suttit på baken större delen av dagen, haha.

Jag lagade en jättestor gryta Chili Con carne och det blev supergott. Löken var oerhört stark och jag grät en lång stund när jag hackade den.

Vi åt utre på altanen och efter det vatnnade jag tomaterna. De törstar mycket när det är varmt.

Magnsu hade grejat med min lilla rosa dator och fixat lite div uppdateringar och de håller på änu så jag skriver från den stora datorn. Vilken tid allt tar med datorer, tror inte det är klart innan midnatt🤔

Magnus har lagt sig och jag tänker runda av här nu och lägga mig. Rean fortsätter i morgon och jag behöver ladda batterierna som det heter. Solveig kommer in och jobbar med mig under en del av dagen tack och lov.👍

Ska inte gnälla mer utan jag får önska er alla en godnatt och sköna drömmar.

Vi hörs i morgon och tror nog jag är lite piggare då💋

Natti natti, kram.

 

 

 

🤔