Söndag 23/7

23. jul, 2017

Magnus har lagt sig. Han ska upp tidigt, det är dags för honom att gå tillbaka till sitt ordinarie kneg med start i natt. Måste ju erkänna att det har varit rätt så skönt att ha haft alla kvällar tillsammans, men nu återgår det alltså till det "normala".

Det blev ju ingen blogg i går eftersom vi var borta på liten bjudning i Nybo på kvällen men dagen i sin helhet var god. 

Jag jobbade i butik La Classe och dagen bjöd på mycket låg ruljans. Vädret var härligt badväder så helt förståeligt att gatorna gapade tomma. Stängde en timma tidigare än vad som var tänkt.

Magnus mötte upp mig på Jula, vi skulle kika på lite saker till trädgården och det var då jag hittade denna söta hund med ledbelysning. Givetvis har den fått en namn, gissa vilket? 

Skönt att få en timma extra tillgodo och det var härligt. Flisan hade satt på kaffe som var klart när vi kom hem. Vi fikade och det var skönt med en stund bara vara💋

Magnus klippte gräs och jag vattnade mm.

Vi gjorde oss klara, Niklas skjutsade oss till Ingemar och Suz. 

En mycket god och trevlig afton med supergod mat och dryck. Vi spelade spel och jag och Suz slog grabbarna såklart🤪

Flisan och Niklas hämtade oss kl 23, en helt perfekt kväll.

Imorse sov jag till ca 8, det var allt längesedan jag sov så länge. Utvilad tog jag mig upp och kände av läget, det var al😀la tiders.

Fixade frukost till de små och till oss andra. Flisan var uppe tidigt då hon skulle iväg och pyssla med Viktorias hästar, de små rara.

Frukost ute på altanen och därefter klippte jag ur lite torra blad i mina tomatplantor innan yogan. Den var superb idag🙃

En vacker sommarmorgon, behaglig temperatur tidigt. Nu står solen lite lägre, det innebär att de stora träden skuggar växthuset en timma längre på morgonen så det går att vistas längre tid därute nu innan det blir för varmt, perfekt👍

Efter yogan blev det dusch och bäddning, därefter sa jag hejdå till Flisan och Niklas som skulle bege sig till Götebord runt lunch.

Jag hundarna och Magnus åkte till Skövde och handlade lite åt mor och far. Därefter till Solbacken som verkligen gjorde skäl för namnet idag. 

Magnus tog en sväng med de små medan jag städade. 

Vi drack kaffe innan vi for. Pappa berättade att han är smärtfri dagtid nu och de var länge sedan, tror det börjar verka ZINZINO banne mig🤪tjohooo!

Det är nu det roliga börjar, några hör av sig om olika små eller stora förändringar och det är just detta som får mig att bli så glad. Några känner att deras hjärna håller ihop bättre, att de sover bättre, fått upp motivationern, att värk reduceras/försvinner, ja så UNDERBART oavsett vad som ändå är ett steg i rätt riktning till förbättring.

Vi handlade på Kvantum på hemvägen.

Allt packades upp i en rasande fart och kom på plats. Vi hade köpt en grillad kyckling som tillsammans med sallad blev en perfekt lunch. 

Lite olika projekt var på g men vi började med en siesta i skuggan en timma och det var superskönt. Gissa vilka som gjorde oss sällskap? De små knögrisarna som breder ut sig och tar plats❤

Min bil har behövde mer än väl ett lyft så det blev eftermiddagens mission. Tvättade även upp mor och fars tvätt. 

Heidi och Carl kom och hämtade  Wera som vi haft ett dygn, efter det fixade vi med lite småplock och jag packade Magnus matsäck för morgondagen.

Vi tog en kvällsmacka ute på altanen som höll perfekt temperatur, jag vattnade på tomaterna och hängde tvätt.

Magnus kom i bra tid i säng och jag har pratat med Viktoria en stund om ditt och datt och nu ska jag strax avrunda här och krypa ner.

Det mörknar på kvällarna nu och jag ser fram till när vårt soldäck blir klart och lampor mm är på plats, det kommer bli supermysigt💋

Jag ska hjälpa till så mycket jag bara kan.

I morgon börjar en ny arbetsvecka, samt lite annat smått och gott som är på gång. 

Jag känner mig nöjd, glad och tacksam över tillvaron och det är viktigt att stanna upp och reflektera över tillvaron i bland. 

Hoppas ni alla haft en skön helg och kunnat koppla av.

Godnatt kära läsare och sov så gott.

Kram😘