Torsdag 20/7

20. jul, 2017

En varm sommardag som denna önskade jag att jag haft en sommarbil med cab som Lucy Jordan och så träffande att en utav mina vänner skickade just den låten till mig idag. Telepati ❤ Har nämligen en tid tillbaka kikat runt efter en liten bil att glida omkring i och njuta lite mer av själva bilåkandet. Ingen som känts helt 100 än men när den rätta dyker upp så..

En så härlig sommardag, jag har ätit en liter jordgubbar i dag med. Jag har jobbat några timmar, varit på lunch med trevlig bekant och jobbat en stund hemma på kvällen. Nu sitter vi inne faktiskt då Magnus ville se på Star Trek, då jag passar på att skriva några rader🙃

Vi kom i säng lite tidigare i går kväll, redan 22:30. Jag vaknade strax efter 6, låg kvar en stund och funderade på dagen. När jag kom ner till köket insåg jag att jag missat att göra crunchy, så det fick bli enbart bär och yoghurt, ja det kokta ägget såklart och kaffe. 

Yoga ute i lushuset. Skön avkoppling som i sin tur genererar energi för hela dagen. 😀 

Alla morgonbestyr gick som smort, hängde ut sängkläderna, bäddade. Flisan vaknade strax innan jag åkte, vi hängde lite tvätt tillsammans och pratade igenom dagen. Hon hade lite bestyr på sin "attgöra" lista.

Jag for till jobbet och det blev några oerhört lugna timmar. Sommarvärmen flödade på gatorna och folket lyste med sin frånvaro. 

Solveigh kom kl 13 när jag slutade och vi hann att prata igenom läget. Inte så mycket att rapportera. 

Jag åt lunch på Mamma Mia strax intill butiken. Gott och trevligt. 

Jag mötte upp en annan vän på torget och vi gick igenom hennes test. Så intressant detta.

Svängde upp till Kvantum, handlade frukt som Flisan messat om att hon var sugen på.

Hem till en uppvärmd trädgård och växthuset höll hög temperatur. Vattnade på tomaterna.

Ett arbetspass med massage berikade den varma kvällen, därefter åt jag en stor tallrik soppa och gjorde crunchy. Längtar redan till i morgon bitti🤩

Magnus och jag satt och pratade och tog ett glas vin. Några kommande små projekt som vi kommer att ha nytta av samt några för rent nöjes skull.

Strax läggdags här på Djursätra och visst vill jag sova ute men det väntar jag med tills nästa vecka då Magnus ska börja köra lastbil igen, då lägger han sig tidigt och går upp mitt i natten, de nätterna sover jag ute i lusthuset. 

Hoppas ni haft en härlig dag och kunnat njuta av den underbara sommaren, godnatt mina vänner och sov så gott.

Kram😘

20. jul, 2017