Onsdag 19/7

19. jul, 2017

Jag har blivit förnyad, låter det knasigt? Nej det gör det inte för det är just så det känns, jag känner mig förnyad i huvudet och det genererar i sin tur bra ordning på resten😀En såå häftig känsla och jag känner mig oerhört tacksam, lugnet råder i kropp och själ, jag älskar denna nya känsla. Detta vill jag självklart dela med mig av till allt och alla.

Har inte varit hemma så länge, efter jobbet åkte jag till en vän som är relativt ny och jag känner att vi kan komma att ha mycket gemensamt. Jag älskar detta att berika mitt liv med nya fina människor som fyller på och boostar. Oljan finns självklart med och den sprider ut sig och kommer på sikt generera förbättring😀

I morse vaknade jag 05,50 och kände mig utsövd. 

Frukost till de små, Signe var seg och tog tid på sig. Hon är en riktig livsnjutare och på morgonen är hon ofta sist kvar att lämna sängvärmen.

Dimma och kyla mötte mig i morse när jag öppnade altandörren. Dimman låg tjock som en höstdag i Oktober😮Den lättade sedermera och temeraturen steg snabbt.

Jag hade en fin stund med yoga och min vy var det glittrande landskap. Det var så oerhört vackert, dimman hade ju gjort gräset fuktigt och solens strålar fick det magiskt vackert.

Dusch och fix med allt därtill, plockade ihop torr tvätt och gjorde mig klar att bege mig och idag en timma tidigare då bilen skulle omesiktigas.

Det gick hur bra som helst och jag hann att posta ett paket. 

Låste upp till butiken lite innan 10. 

Dagen blev rätt så seg, semestertider, det märks.

Låste18 och begav mig till landet och bjöds på kaffe med hembakt som smakade ljuvligt. Jag är lite svag för det ja..😙

Jag var hemma runt 21 och vattnade blommor och tomater. En juvlig sommarkväll, vindstilla och en doft av koskit och blommor låg som en bris över gården, som det ska vara då, hehe.

Nu mina vänner ska jag runda av och strax krypa till kojs. I morgon jobbar jag kortdag och rara Solveigh kommer in och löser av mig vid 13. 

Hoppas ni haft en bra dag, har ni semeter kanske? Många har det nu och målar hus, är ute och reser mm.

Oavsett vad så får ni ha en godnatt, med fina drömmar.

Kram 💋