Tisdag 18/7

18. jul, 2017

Så gott det var, jag åt alldeles för mycket men jag ha så dålig karaktär när det gäller vissa saker och SÄRSKILT rökt lax med VITLÖK❤ Jag köpte en stor, svinaktigt dyr bit i söndags när vi var på Spiken och nu ikväll när jag kom hem från ett möte så kokade Magnus ägg och vi plockade fram laxen. Så underbar kvällsmat, jag njöt och det smakade himmelskt. DÅ såg jag på etiketten att det var odlad lax. Hade inte tänkt på det när jag köpte den men trodde det fanns lax i Vänern😠och att det var den man använde sig utav.

Nu när jag vet mycket mer än det jag visste för några månader sedan så inser jag att nu är det slut med att köpa lax på Spiken. Jag vill bara äta färsk fisk som levt ett normalt fiskliv, så normalt det bara går med havets och sjöars förutsättningar.

Vaknade i morse strax innan 6, låg kvar och drog mig en stund och Signe vaknade och gosig. 

Frukost till de små och så även till oss, det smakade extra gott idag. 

En solig morgon och riktigt skönt. Det hade slutat blåsa äntligen👍

Jag drack kaffet ute på altanen när Magus lämnat hemmet. 

Yogan så njutbar, så viktig och bättre start på dagen tror jag inte jag kan ha vardagligt. Klart man skulle vilja skrapa Trisslott i TV och vinna 5 miljoner någon morgon för omväxlings skull men om man nu inte gör det så är yogan i lusthuset allra bäst😀

Duscha, bädda, manikyr & pedikyr, samt de vanliga morgon bestyren. Såg över tomaterna och vattnade på dem. Tog ut de små och väckte Flisan, därefter åkte jag in till La Classe.

Idag var det en relativt lugn dag men jag rodde budgeten i hamn och lite plus så det kändes bra när jag slutade för dagen.

Jag gick till Commerse och köpte mig ett par nya sommarskor. Jag fick nämligen slänga mina favoritskor i går då de gjort sitt. De har gått några mil och blev bara på några dagar nu slita på insidan så det var inget att spara på.

En sväng in till Vero Moda, kan ju villigt erkänna att jag inte varit inne där sedan jag flyttade tillbaks till Skövde och nu när man har tillgång till snygga kläder på jobet så behöver man ju inte så mycket mer. Jag hittade en mjuk tunnare tröja att ha under min väst som ingår i vår så kallade "höst etta" i butiken. En tunn lättdunväst som blivit en favorit💋

Tiden rullade på och så blev det dax för möte på Scandic-Zinzino. Idag gick vi igenom produktsortimentet och särskilt Vivan som är det senaste tillskottet. En riktig höjadare att använda under en längre tid eller som punktinsats -Saffran-here we go🤪

Viktoria var på mötet, saknade Suz, hon jobbade men vi ska ju ses på lördag, väl det.

Flisan hade lite specialuppdrag idag, hon var hemma hos Viktoria och Rickard och bekantade sig med deras barn. Det hade fallit väl ut och det glädjer mig och under helgen ska hon ta hand om deras hästar. 

Jag åt och Magnus tittade på. Han hade ätit med Flisan och Niklas innan. Niklas kom från Göteborg idag, det var längesedan an var här nu. Han har haft ett badrum att renovera och det har tagit några veckor, men nu är det klart🤩

Mätt, lite mer än mätt då🙃har jag nu tagit mig upp till Tv-soffan och skriver till er. Strax blir det läggdags. Åter en bra dag till handlingarna och nya äventyr väntar runt hörnet med början i morgon.

Hoppas ni haft en fin dag, kram till er alla.

Godnatt😘