Onsdag 12/7

12. jul, 2017

God kväll mina kära läsare. Har nu landat i tv-soffan framför den nya stora Tv:n som känns enorm. Nu tar det ju ett tag innan man vänjer sig, så är det ju med allt både till det bättre eller sämre. 

Idag har jag varit i Lidköping och det har varit en dag med ojämn puls kan man säga, allt från nästan ingenting till massor och däremellan lite småplock🙂Det var torgdag i staden och det innbär mycket ruljans på torget med omnejd.

Vaknade strax innan halv 7 när Magnus klocka ringde. Jag var uppe ganska så snabbt och gick ner och satte på ägg, kaffe och gav det små mat. 

Vi åt frukost och Magnus blev hämtad till sin nya position som pappervändare.

Jag gick ut i mitt älskade lusthus och utövade min yoga, därefter blev det dusch och bäddning, en runda med de små och därefter for jag in till Skövde och lämnade lite grejer till Therese innan jag styrde kosan till Lidköping.👍

Mängder av parkringsplatser nära city, lediga och kostnadsfria🤩

Linn var på plats idag och dagen rullade på.

Jag var ensam kvar på plast, räknade kassan som var strålande idag.

Jag ringde några samtal på hemvägen.

Väl hemma hade Magnus dukat i matsalen och fixat lite kvällsmat, det va skönt att komma hem till dukat bord, det är det är det alltid.💋

 

Just nu känns lite av tillvaron som en gummisnodd. Det finns så många olika lägen, vinklar, så mycket att töja och snurra, vrida och vända och jag kan inte alls enkelt förklara men det handlar om allt spännande som denna olja mm inbringar och genererar. Ser och hör resultat och vissa näst intill ofattbara. Olga, Flisans farmor som drabbades av en reumatisk sjukdom vid 22 års ålder som heter Takayaso syndrom. Hon har varit sjuk sedan dess och det har självklart präglat hela hennes liv och allt därkring. Ständig värk överallt mm mm. Idag hörde hon av sig och berättade att hennes värk hade klingat av. Det låter enkelt här men om ni visste hur hon haft det så skulle ni förstå att detta är en skänk från ovan.

Jag ska längre fram i höst samla de som då druckit oljan i några månader och se hur allt hänger ihop och göra en sammanfattning och utvärdering tillsammans med dem. Så intressant. My pleasure😀

Hoppas ni haft en fin dag allihop.

Nu ska jag ägna en stund åt mannen rummet brevid, vi pratar mycket om de goda förändringar som finns lite varstans i nuläget omkring oss och vi är SÅ tacksamma.

Varm kram till er alla.

Godnatt😘