Tisdag 11/7

11. jul, 2017

Precis just nu känns allting helt perfekt, i feel good😀

Gunzan har nyss åkt hemåt men hon fick bara med sig ett mjölkbord trots att hon hade med sig släpkärra. De är större än man tror så det blir så att hon hämtar det andra i morgon. 

När jag kom hem i kväll var det runt 19,30 så rörde jag i hop crunchy och smet till köttfärslimpa med Magnus hjälp. Den blev supergod och saftig, mums.

Nu är allt klart och jag kan sitta ner en stund och delge er min dag, hann ju inte med det i går som ni märkte, dygnet har inte fler timmar för mig än för er andra nämligen.

I går jobbade jag heldag på La Classe och efter det var det samkväm här hemma med en del tråkigheter som Signe gjorde sig skyldig till. 

Min väninna Marie kom från Hjo och vi drack kaffe ute i lusthuset, Magnus var snäll och serverade oss. Signe och Ada gjorde oss sällskap. Malin och hennes kille var ute på äventyr och dök upp senare på kvällen.

När vi satt där ute så var Ada och Signe ute och snokade runt i trädgården och Signe har ju en 4 kilos tyngd som säkerhet för att inte kunna rymma. Hon kan dra den efter sig men hon är ju som sagt begränsad. Rätt som det var hörde vi pipljud och små skrik, vi rusade ut i trädgården och såg Signe och Ada i vår stora vildvuxna rabatt. Det visade sig att mamma fälthare lagt sina ungar där och Signe hann bita ihjäl två. Så oerhört ledsamt men nummer tre han jag få upp och rädda. SÅ ljuvligt söt den var❤

Blandade känslor såklart, men kunde inte vara arg på Signe eftersom det är hennes naturliga instingt att just jaga och ha ihjäl.

Vi tog in hundarna, Magnus begravde de små och vi kikade runt i snåren och hittade en unge till en bit bort i samma plantering. Vi Googlade och läste att mamma hare diar ungarna 3-4 veckor och det är bara att gilla läger och ha hundarna kopplade tills de är borta och vuxit till sig.

Därav ingen blogg igår, det blev så mycket med allt annat och så är det ju ibland att tiden inte räcker till men, inga kor på isen, idag är jag här igen🤩

Detta med att banta ja, hm det gick ju sådär men i morgon så...

Har en liten tid tillbaka känt att jag just vill ta tag i den lilla badring som så rart ligger och vilar på min byxlinning, ja inte handgripeligen utan mer FÅ BORT SKITEN- men jag ska tänka mer på det i morgon🤪

Idag har det varit en ganska så bekväm dag. Oljan jag dricker har verkligen gjort mig mer samlad och fokusead. Marie frågade mig i går vad som hänt med mig då jag verkade så annorlunda, ja du sa jag och så berättade jag en kort version..

Efter frukosten i morse så valde jag att göra yogan inne eftersom Ada och Signe alltid följer med mig ut och nu går inte det på grund av de små därute. 

Det var helt ok och efter den gick jag upp och bäddade och duschade. 

Jag fixade till mig och gick en runda med de små innan det var dags att bege mig till jobbet.

Malin och Christoffer satt och åt frukost när jag var tillbaka in och sa hej då till dem då de skulle åka tillbaka ner till Göteborg med en dagstur till Gränna före. Kul att ha dem här😘

Jag åkte in till La Classe och det blev ännu an lugn dag. Semestertider, yes.

Söta Therese var lite hängig idag och jag vet ju varför, förbättringspotensialen är av stort intresse👍

 Rara Solveigh kom in till oss och drack eftermiddagskaffe och livade upp allt som vanligt.

Jag slutade 17 och stannade kvar en stund, skulle ju vidare till en vän i kören och var hos henne kl 18.

Ett mycket trevligt möte och det kändes oerhört bra.

Jag begav mig hem och Magnus mötte mig med en kärleksfull omfamning och det kändes oerhört härligt❤

Han hade lagat lite lättare kvällsmat och det var energipåfyllning som jag behövde, helt perfekt.

Vi åt, vi gjorde köttfärslimpa och chruncy. 

Gunzan kom och hon hade med sig en flaska rabarbersaft som fortfarande var varm🤩, vilken lycka. TACK!

Magnus och Gunzan gick ut för att försöka få upp mjölkborden men det fanns bara plats för ett hur de än bara bar sig åt.

Hon återkommer i morgon. 

Jag har haft en så bra dag, känner mig så gott avkopplad och  njuter i fulla drag. 

Zinzino.- makes life a bit easier💋

Nu mina vänner ska jag ägna en stund åt att förpacka det tillagade. Det doftar spännande i köket av kryddor och vanilj. 

Hoppas ni har det bra, önskar er alla en god natt.

Kram 😘